Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Godot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale... minus jest zasłużony bo faktycznie lokacji jest zwyczajnie mało. Co z tego, że spędza się w grze 40-50h robiąc 100%, kiedy ciągle latamy prawie po tych samych mapach które poznaliśmy w pierwszych 10 godzinach gry? 

Mam prawie 30 godzin i nie widzialem jeszcze wszystkich map wiec cos tu krecisz.

Opublikowano

No ale... minus jest zasłużony bo faktycznie lokacji jest zwyczajnie mało. Co z tego, że spędza się w grze 40-50h robiąc 100%, kiedy ciągle latamy prawie po tych samych mapach które poznaliśmy w pierwszych 10 godzinach gry?

Nie wiem ale po 23h jestem chyba gdzieś na 7-8 lokacji (plaża), z których cześć jest naprawdę spora (i ma różnorodne odłamy), a z tego co wyspoileroałem przez przypadek w tym temacie to jeszcze trochę lokacji przede mną. W życiu bym nie powiedział (na minus), że mi ich za mało.

Opublikowano

Ja coś koło 630+ rogali mam, a w moim odczuciu jednak jest zdecydowanie za mało tych lokacji, bo wracasz często do tych wcześniej odkrytych mapek w celu poszukiwania rogali. Ciekawe czy będą jakieś DLC? Coś wiadomo na ten temat, jakieś nowe dodatkowe lokacje będą?

Opublikowano

Mam prawie 30 godzin i nie widzialem jeszcze wszystkich map wiec cos tu krecisz.

mowie o sobie. Nie moja wina ze 20 z tych 30 spedziłes na drugiej :kaz: 

Opublikowano

No ale np takie świąteczne DLC typowo bożonarodzeniowe z reniferami, mikołajem, skrzatami i innymi dzikimi wężami, z wesołą muzyczką, zbieraniem 50 rogali i 100u fioletowych cukrowych lasek, byłoby w pytę jak cholera.

Dałbym nawet ze 40 zł żeby sobie w coś takiego pyknąć w wolnej chwili w tym klimatycznym choinkowym czasie świąteczny.

Ta gra jest tak dobra, że chciałbym DLC z nowym światem / światami..

No dobra, ale miesiąc- półtora i będzie zrobiona na 100 %, a później znowu tyle czekania.. więc chciałbym DLC, które wydłuży tą grę

Szczerze? Jak gardze 95% dlc to tu brałbym jak głupi nowe światy...

Ciekaw jestem czy wyjdzie dlc jeszcze przed premiera 2 heh . Pisze jakby malo kontentu bylo.

Ciekawe czy będą jakieś DLC? Coś wiadomo na ten temat, jakieś nowe dodatkowe lokacje będą?

:facepalmz:

Największy rak branży:

- Gracze

Opublikowano (edytowane)

Idąc tokiem rozumowania typa Damk, to takie dlc do W3 jak Serca z Kamienia, Krew i Wino to też rak branży - gracze.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Jakby to były dobre dlc, to również jestem na tak- vide to co zrobiło cdproject red z dodatkami do W3, przecież mając W3 grzech by było ich nie ograć

Opublikowano (edytowane)

Jednak zamiast DLC wolałbym drugą część, w SMO nie ma co dodawać. Podobnie z królikami, j.bać DLC.

I zgadzam się, levele są aż zanadto wyeksploatowane.

Edytowane przez zdrowywariat
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dobre DLC zawsze na propsie tylko nie wyobrazam sobie jakby mialo wygladac do Mariana? Z predkoscia jaka zbieramy ksiezyce w endgamie to by musieli chyba wrzucic ze 2-3 swiaty po 80 rogali zeby zadowolic graczy, a przeciez juz etapy na ksiezycu jakos jaj nie urywaja :reggie:

Edytowane przez hav7n
Opublikowano

A ja mam takie pytanie: czy da się wszystkie księżyce zebrać przy pierwszym podejściu? Właśnie skończyłem pustynię i zastanawiam się czy lecieć od razu do następnej krainy, czy czyścić tą i wrócić do niej później.

Opublikowano (edytowane)

Motion coś tam wyłączasz całkowicie w opcjach (tak z głowy to przypominam sobie) ale nie polecam wyłączania, bo nie będziesz w stanie mógł wykonywać wszystkich tricków, które Mario może robić.

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

No i chmurqab wyjaśnił - nie bez powodu są te ruchy Mariana gdzie niektóre skille wymagają shake'owanie jak np z rybą czy z nabojem.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

No i chmurqab wyjaśnił - nie bez powodu są te ruchy Mariana gdzie niektóre skille wymagają shake'owanie jak np z rybą czy z nabojem.

To lipa :/ W trybie przenośnym chciałem głównie grać, a tu gra wymusza na mnie w sumie granie w docku :(

Opublikowano

To lipa :/ W trybie przenośnym chciałem głównie grać, a tu gra wymusza na mnie w sumie granie w docku :(

W trybie przenośnym też możesz robić ruchy bez problemu, shake'i spokojnie zrobisz, nic trudnego, sam też gram 80% na handheld, dla chcącego nic trudnego ;)

Opublikowano

W sensie, że shakeować rybą co zabijasz innych lub ogniem, żeby szybciej dotrzeć do pewnego punktu, tak samo torpedami też musisz jeśli chcesz dotrzeć szybciej do księżyca.