MichAelis 5 596 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Do srodka wiem, na wieże jak wejśc. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Nie wiem co za wieża ale nie da się tam wlecieć tym stworkiem co szybuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 7 minut temu, MichAelis napisał: Do srodka wiem, na wieże jak wejśc. Z tego co pamiętam, to jak przejdziesz ten challenge w środku wieży to wyjdziesz potem na jej dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 W dniu 17.11.2017 o 01:01, Faka napisał: Pokaż ukrytą zawartość Jak zdobędziesz bez shake to pogadamy. Od razu napiszę, że zdobyłem to w trybie handheld (bo też można shake'ować, może i to śmiesznie wygląda, że machasz tabletem ale też możesz używać ruchów). Parę postów wstecz napisałem, że w handheld zrobisz ale łatwiej będzie to na joyach. kurna, a ja głupi próbowałem na trylion sposobów i raz nawet prawie mi się udało - od pyknięcia w blok, dzieliły mnie centymetry. No cóż - odpiąłem cony switcha (nie lubię trząść cała konsolą) postawiłem tablet na podstawkę i ogarnąłem w trymiga, potrząsając wesoło conami Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 40 minut temu, MBeniek napisał: Z tego co pamiętam, to jak przejdziesz ten challenge w środku wieży to wyjdziesz potem na jej dachu. Właśnie nie, na dole się wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 A nie możesz poszybować tam tym latającym stworkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 A nie trzeba wpaść do dziury z ruchomymi piaskami? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 W dniu 15.11.2017 o 19:57, XM. napisał: W dniu 15.11.2017 o 19:36, zdrowywariat napisał: Ile tu jest grania, po przejściu (457 rogali) pojawiają się nowe światy, nowe levele (w kominach), a nawet nowe pomysły. Pisanie, że 10h to jakaś pomyłka, mam 50h i jeszcze masa grania :). Mam taki problem z tą grą, że nie mogę się zdecydować jaką ocenę wystawić, ciągle się waham pomiędzy 9, a 10. To chyba dobrze... Akurat te dwa nowe światy na księżycu są mocno hoiowe i moim zdaniem nie postarali się z nimi zbytnio. Bardzo. Dlatego nie mogę dać dychy, i jeszcze z kilku powodów. Ode mnie 9, bardzo bardzo dobra gra, ale trochę przehypowana. Nawet jestem w stanie wybaczyć słabsze pomysły, bo te lepsze je przyćmiewają. Oraz „łatwe” rogale do zdobycia na końcu gry, bo jest kilkanaście fajnych w kominach. Nie mogę przeboleć designu, ilości i ogólnie jakości samych kingdoms. Dwa ładne wodne, jeden mały zimowy, brzydkie szare wspominane księżyce, długo by pisać. Gra jest bardzo nierówna. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 No gra na pewno idealna nie jest, ale mimo to daje kupę nieskrępowanej szybkiej zabawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 A która gra jest idealna poza Final Fantasy Tactics? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Idealna? Pokemon Heart Gold/ Soul Silver Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) xD ten ostatni boss. na początku myślałem, że będę rozczarowany krótką potyczką, a potem, no cóż Spoiler -ta muzyka -te bieganie bowserem -ten wybór peach Na liczniku ponad 20h, nie lizałem ścian, zebrałem równo 300 księżyców. 10/10. Jak ja lubię kończyć grę z uśmiechem na ustach. Gramy dalej. Teraz zaczyna się zabawa. >gra na 10h Edytowane 20 Listopada 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 No ja pier dole to już istna perfidność. Który to już lvl z 97 monetami? No ale dlaczego? Przecież zawsze byłem wierny i szanowałem markę! U mnie jak coś 26h, obecnie cukierkowy świat i ok 400 księżyców. Staram się lizać wsio ale bez natręctwa. 100% GOTY (sorcia Zeldo). Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Skonczylem dzisiaj, jakos 25-30h mysle, lizanie scian i okolo 450 ksiezyców, pewny nie jestem. Żeby dac tej grze minusa za DŁUGOŚĆ GRY to nawet nie mam słów, jak cos sie nie podoba to ok, jasne, poziom trudnosci? Dla mnie ok, dla innych za łatwo, ale DŁUGOŚĆ GRY?! To nie jest gra rpg ze musi byc story na 50 godzin a i tak nie jest zle. Wlasnie odblokowal mi sie nowy swiat i tyle tam do roboty ze musze odpoczac bo nie dam rady tego ogarnac, a trzeba jeszcze wrocic po reszte ksiezyców i jeszcze mini gierki czekaja i .... PETARDA Edytowane 20 Listopada 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Czy jak kupię bundla z kodem to będę mógł pobrać grę na dwa różne profile na jednej konsoli ? Albo można grać z dwóch oddzielnych savów? Chodzi o to, aby dwie osoby mogły grać od zera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Pobierasz na jeden profil, tworzysz ile chcesz nowych profili i każdy ma tam swoje zapisy. W przypadku SMO nawet nie trzeba tego robić, bo są oddzielne zapisy na jednym koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Rozpykany Marian po raz pierwszy na liczniku gdzieś koło 420księżyców ale nie męczyłem każdego poziomu do bólu. Piękna przygoda póki co, w niedługim czasie zbieram się do grindowania reszty znajdziek Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ktoś narzekał na to, że w Wooden Kingdom jest dodatkowa lokacja, do której trafimy, spadając w przepaść, a bez poradnika nie da rady tam trafić. Ale Nintendo pomyślało o tym i niedaleko naszego statku stoi sobie robot, który o tym mówi :). Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Wczoraj tam wpadlem, ale mialem podjare i zdziwnienie. Co najmniej jak wiezienie w bloodborne Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ja tak samo miałem niezłego mindfucka w tej lokacji. Przez przypadek wpadłem w przepaść i w myślach, no qwa, znowu zginę, a tu lokacja nowa XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Ach ta nowa zawartość po przejściu gry. Księżyce, wszędzie nowe księżyce. Biegam sobie teraz po Cap Kingdom w chyba moim nowym ulubionym stroju: k l a s y c z n y Edytowane 25 Listopada 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Ja jednak preferuję ten drugi klasyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Dobra Odyseja "skończona", w sensie, że ostatni boss ubity. Co do gierki to najlepszy Mario od czasów SM64 i ścisłe top platformowych marianów. Genialna gierka, z mnóstwem patentów ociekających miodem, zaskakujących nas przez całą grę. "Przejście" zajęło mi 30h (410 ksiezycy), w tym czasie starałem się szukać większość rogali ale bez strasznej spinki. Aaa używam "" pisząc przeszedłem bo już teraz widzę ile jeszcze grania będzie i ile dodatkowego contentu. Wspaniała gierka i moje murowane GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) . Edytowane 26 Listopada 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi