Opublikowano 11 października 20186 l 21 minut temu, ragus napisał: jak sobie pomyślę ile jeszcze wspaniałych poziomów przed nim no już prawie w połowie gry przecie jest
Opublikowano 11 października 20186 l czerwony piasek? raczej w meksyku jest, a to absolutnie nie polowa gry
Opublikowano 11 października 20186 l Widzę, że trzeba grubymi, wielkimi literami napisać o co chodzi i najlepiej jeszcze na końcu wsadzić, by było wiadomo o co chodzi
Opublikowano 11 października 20186 l No ludzie, przecież to pierwsza duża kraina gdzie leci się statkiem. Sam początek. 1 minutę temu, Rayos napisał: Widzę, że trzeba grubymi, wielkimi literami napisać o co chodzi i najlepiej jeszcze na końcu wsadzić, by było wiadomo o co chodzi No ale to nadal nie byłoby zabawne
Opublikowano 11 października 20186 l o jezu zamknij morde bez emotikonki na końcu żebyś nie wiedział, czy masz na zarty zamknąć czy na serio Edytowane 11 października 20186 l przez ragus
Opublikowano 11 października 20186 l Siedzimy z kobitką razem w domu, ja pracuję zdalnie, ona na L4 chora - włączyłem jej Mariana. Leży obok, pod kocykiem - za oknem zimno, ze Switchunia dobiegają mnie znajome dźwięki. Echhhh jakbym chciał na święta takie Odyssey 2.
Opublikowano 11 października 20186 l Ewentualnie Super Mario 128. Mam jeszcze kilka ksiezycy więc chyba niedługo chyba powrócę to tego sztosika.
Opublikowano 13 października 20186 l W tej grze mario zdobywa jakies umiejetnosci w trakcie? Np. Wyzsze skakanie? Bo kleknalem przed jednym ksiezycem w krainie wodnej. Po wrzuceniu bereta na stracha na wroble wskakuje na 1 polke z odbiciem ale druga za wysoko
Opublikowano 13 października 20186 l Nie, wszystko masz oczywiście od początku. Ten księżyc możesz zdobyć teraz, tylko trzeba umieć
Opublikowano 13 października 20186 l A to bede skakal. Ogolnie ruchow jest od groma. Zakrecilem galka i co widze? Mario sie kreci tez.
Opublikowano 13 października 20186 l Polecam speed runy niektorych leveli, kosmos co niektorzy potrafia i na co gra pozwala
Opublikowano 16 października 20186 l O jezu, ten wooded kingdom... poziom rozbudowania, ukrycia znajdziek, chyba jako nintendo i mario virgin nie byłem gotowy na taką zayebistość. I ten design, nie mogę sę napatrzeć na te krwiste konstrukcje. Albo walka w metro kingdom z tą metalową stonogą Liczę że na switcha wyjdzie ten mario 3d world, bo inaczej będę musiał inwestować w 3dsa.
Opublikowano 16 października 20186 l No to obie chcem. Zapowiedzieli chyba tą platformówke z Luigi co nie?
Opublikowano 16 października 20186 l zapowiedzieli port New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U, tak
Opublikowano 16 października 20186 l milky, mialem to samo - to byl moj pierwszy marian od sm64. przeczytalem twoje posty i znow odpalilem, nie wiem czy jestem w stanie zrobic 100%, ale probuje.