Jeez_PS 843 Opublikowano 7 czerwca 2021 Opublikowano 7 czerwca 2021 23 minuty temu, mozi napisał: Leżała od premiery więc się w końcu zebrałem i mnie zassało. Pytanko czy wszystkie księżyce da się zebrac w początkowych światach od razu? Nie da się. 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Powiem krótko - łokurłajaciepyerdole co za giera czemu dopiero tera w to gram? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Najlepsza platformówka 3D ever. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 To prawda. No nie istnieje miodniejsza. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Mówicie ze lepsze niż 3d World i galaxy? Leżą na kupie wstydu więc pewno wejdą za jakiś czas. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Lepsze. Ale Galaxy i 3D World to również pozycje obowiązkowe. Cytuj
Ukukuki 7 013 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 A ja tam bardziej polecam serię DK. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Nie dobijajcie - DK leży w pudle na wiiu i na switcha muszę kiedyś w końcu ograc :> Cytuj
funditto 658 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Odyssey, 3D World, dwie części Galaxy i dwie ostatnie części Donkey Konga to gry z top 10 najlepszych platformówek w historii.. masz co nadrabiać 3 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 16 godzin temu, mozi napisał: Mówicie ze lepsze niż 3d World i galaxy? Leżą na kupie wstydu więc pewno wejdą za jakiś czas. 3D World jest fantastyczne ale Odyssey jest wykurwiste. Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 (edytowane) Włączyłem na chwilę, z nudów ale po sekundzie sejw wymazany i lecę trzeci raz. Tym razem bez żadnego przymusu na zebranie wszystkiego (ostatnio zabrakło dwóch księżyców), po prostu dla zabawy, skakania i zabawy Ta gra to arcydzieło. Edytowane 29 września 2021 przez Ken Adams Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Cisnę właśnie end game i mam cel znaleźć wszystkie księżyce. Czy się uda? Zobaczymy, bo wyzwanie małe nie jest. Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 (edytowane) Creme de la creme n przejścia odyssey to jak najszybciej poklepać bowsera po ramieniu i można śmiało przejść do sedna: walić księżyce ale rozbić kostki i tak; (esencja) zbierać purpurowe pieniążki (gdzie są te jebane ostatnie trzy, lub dwie [lub cztery] monety!); spotkać peach w każdej krainie; kapitanie toad, ja pierdolę, jak(?); dobra, na koniec trudne księżyce; one wcale nie są takie trudne; rage quit przy siatkówce; wymazanie stanu gry i od nowa byle jak najwięcej nie pamiętać. 377* na liczniku Edytowane 1 października 2021 przez Ken Adams Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Mogliby zrobić druga cześć Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Jak dla mnie Odyssey to sequel Mario Sunshine, który był sequelem 64. Raczej powinni coś nowego wymyśleć. Cytuj
adi 189 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 9 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Jak dla mnie Odyssey to sequel Mario Sunshine, który był sequelem 64. Raczej powinni coś nowego wymyśleć. Przecież w każdej tej grze była inna mechanika.Te gry różnią się bardziej niż większość numerowanych serii. 3 Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 W dniu 3.10.2021 o 07:31, adi napisał: Przecież w każdej tej grze była inna mechanika.Te gry różnią się bardziej niż większość numerowanych serii. Dokładnie. Ostatnio o tym myślałem. Każdy Marian 3d to tak naprawdę inne doświadczenie. Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Ale tak naprawdę, jest to, doświadczenie takie samo. Cytuj
adi 189 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 6 minut temu, Ken Adams napisał: Ale tak naprawdę, jest to, doświadczenie takie samo. Powinni zrobić tak,że poszczególne gry są zupełnie odmiennego gatunku, czyli Marian platformówka, następnie Marian bijatyka, póżniej Marian strategia....a nie w sumie to cały czas to byłoby to samo, bo to gra. Czyli Marian gra , następna część to opera Marian, póżniej np.książka Marian a następna część byłaby napojem gazowanym Marian...a nie to też to samo, bo wszystko sprawiałoby przyjemność. W sumie to całe życie to takie samo doświadczenie, ale czy samobójstwo nie byłoby tym samym ? Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 (edytowane) No i chu, jeśli pragniesz czegoś mocno a serce twoje czyste to może wydarzyć się takie coś edit. Zrobiłem dziś całe dark side i nigdy nie byłem tak blisko Ale póki co dość. Nie mam nerwów na sto skoków w darker side żeby umrzeć na tukanie i od nowa, Chwila radości Mario stanął na głowie i tańczy yeah! Edytowane 16 października 2021 przez Ken Adams Cytuj
bobi_88 31 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 Gierka zajebista skończyłem właśnie, do gierkowania w pracy mega ideallo. Chyba zabieram się za zbieranie tych pozostałych moonow, heh mocno polecam gierkę, fajny humor trochę platformówki i te nostalgiczne wstawki Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 W dniu 3.10.2021 o 08:31, adi napisał: Przecież w każdej tej grze była inna mechanika.Te gry różnią się bardziej niż większość numerowanych serii. Dokładnie. Zwłaszcza że takie Sunshine gdy odpalisz dziś na switchu "młodszemu" pokoleniu to ma problem w to grać. W sensie mechanika chodź inna to nie jest problemem ale młodziaki (10 i 12 lat) mieli problem połapać się co "dalej" robić w Sunshine, mam wrażenie że gra mniej prowadzi za rękę. W Galaxy, 3D World i Odyssey nie mieli takich problemów. Dla mnie subiektywnie Odyssey jest najlepsze. Ostatnio odświeżam sobie Galaxy i na czasy Wii / Wii U było top i nadal lubię co kilka lat do tego wracać ale Odyssey dla mnie jest 10/10 za muzykę czy projekty światów (New Donk City <3). 1 Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Elegancka gierka. Dotarłem do New Dong City i tutaj trochę klimat siada, IMO nie pasuje to do Mario, ale generalnie najlepsza odsłona zaraz po Galaxy. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Może na początku klimat tam siada, ale to na tej planszy są przynajmniej dwa z top 10 księżyców do zdobycia. Sam zobaczysz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi