Malibu 940 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Czy mi się wydawało czy tam w samym Sand kingdom było do zebrania 69 księżyców? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 W uk strach się przyznawać ze masz switcha bo zrobią wjazd na chatę. A w Japoni niektórzy będą podchodzili już któryś raz z kolei do loterii :). Patrzeć jak ktoś inny wychodzi ze sklepu ze Switchem i Marianem na święta, samemu pozostając z pustymi rękoma nie pierwszy raz... bezcenne :D. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 No, to gdzie są ci, którzy wątpili jak mówiłem, że Mario to pretendent do pierwszego miejsca w najlepiej ocenianych gierkach ever? Będzie absolutny niszczator gamingowych światów. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 dalej mi stoi po tym pokazie o ile zelda i jej 97% czasami wydaje sie kontrowersyjne, znam ludzi, ktorzy tylko widzac ta gre na youtube zastanawiaja sie o co ten halas i oceny to ja pitole, ten marian krzyczy, wrzeszczy, blyszczy, ze to bedzie roz.ku.rwiator Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 No, to gdzie są ci, którzy wątpili jak mówiłem, że Mario to pretendent do pierwszego miejsca w najlepiej ocenianych gierkach ever? Będzie absolutny niszczator gamingowych światów. Ja miałem wątpliwości? A co? :) Ale po tym, co teraz pokazali nie mam już żadnych ;). Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 męczą mnie zbiorowe spusty w niektórych tematach ale to jest chore jak to sie dobrze prezentuje Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 To jest ta jedna gra, która właśnie zasługuje na 200 stron zbiorowego walenia konia do gifów. Bo to będzie tak dobre Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Jeeeezuuu Nintendoooo - jak oni do cholery planują robić następnego Mariana, skoro ten Oddyssey już teraz wygląda jak jakiś (pipi)y absolut. Cudo - bundle będzie brany jak nic. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Po co sobie tak psuc zabawe i niespodzianki przed premiera, ogladajac kazdy yebany trailer i gameplay? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Nintendo od lat nie ma praktycznie żadnej konkurencji jeśli chodzi o platformówki 3D, a i tak podbijają poprzeczkę jeszcze wyżej. Nawet nie muszę oglądać tych wszystkich gameplay'ów, bo i tak wiadomo, że będzie sztos. A zawsze lepiej samemu odkrywać te wszystkie smaczki. I co do bundla - to dobrze, że się wstrzymałem z zakupem switcha... to czerwone cudo Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Po co sobie tak psuc zabawe i niespodzianki przed premiera, ogladajac kazdy yebany trailer i gameplay? Też nie wiem, nic nie oglądam 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Po co sobie tak psuc zabawe i niespodzianki przed premiera, ogladajac kazdy yebany trailer i gameplay? A co cie to obchodzi w sumie? Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Po co sobie tak psuc zabawe i niespodzianki przed premiera, ogladajac kazdy yebany trailer i gameplay? A co cie to obchodzi w sumie? a co cie obchodzi co mnie to obchodzi? 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Po co sobie tak psuc zabawe i niespodzianki przed premiera, ogladajac kazdy yebany trailer i gameplay? Każdy jest inny, gratuluję cierpliwości ;). Ja wolę się napalać trailerami, w sumie przy ogromie pomysłów jakie były na przykład w SMG1 i 2 niewiele straciłem :). Edytowane 14 września 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Po co sobie tak psuc zabawe i niespodzianki przed premiera, ogladajac kazdy yebany trailer i gameplay? A co cie to obchodzi w sumie? a co cie obchodzi co mnie to obchodzi? Nic mnie nie obchodzi. Jak ktoś ma ochotę to sobie oglada jak ktoś nie ma to nie ogląda, nie rozumiem pytania, nie rozumiem problemu. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 W sumie teraz zauważyłem, że w tym nowym bundlu gierka będzie w postaci kodu Szkoda, liczyłem na pudełeczko. Najwyżej się sprzeda kod i kupi boxa ^_^ Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Biere tego bundla skur.wysyny!!!Ja tak samo!!! Cytuj
Godot 416 Opublikowano 14 września 2017 Autor Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Mario przebije Zelde w reckach. Do tego xeno 2. Nie pamiętam aby jakakolwiek konsola miała tak mocny line up w pierwszym roku.To mało pamiętasz. Wii w ciągu pierwszego roku dostało: Zeldę TP, Super Mario Galaxy, Metroid Prime 3, Super Paper Mario, RE4, Fire Emblem, WiiSports, Zack&Wiki i jeszcze kilka innych gierek. Pierwszy Xbox też miał za(pipi)isty lineup w pierwszym roku Edytowane 14 września 2017 przez Godot Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Po co sobie tak psuc zabawe i niespodzianki przed premiera, ogladajac kazdy yebany trailer i gameplay? A co cie to obchodzi w sumie? a co cie obchodzi co mnie to obchodzi? Nic mnie nie obchodzi. Jak ktoś ma ochotę to sobie oglada jak ktoś nie ma to nie ogląda, nie rozumiem pytania, nie rozumiem problemu. to jak nie rozumiesz i cie nie obchodzi to nie sraj koprem i sie nie odzywaj, dzieki pa Edytowane 14 września 2017 przez Kinoji Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Biere tego bundla skur.wysyny!!!Ja tak samo!!! Kod :( Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Biere tego bundla skur.wysyny!!!Ja tak samo!!!Kod :(Wiem, ale i tak biorę. :) A jak nie ten bundle to chociaż zwykły + Mariana na start. Jeszcze się zastanowię. W każdym razie październik to dobry czas na zakup Switcha. Później może być problem z dostępnością, a Xeno2 nie może czekać. Piękny growy rok. Edytowane 14 września 2017 przez ireniqs Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Biere tego bundla skur.wysyny!!!Ja tak samo!!!Kod :(Wiem, ale i tak biorę. :) A jak nie ten bundle to chociaż zwykły + Mariana na start. Jeszcze się zastanowię. Coś czuję, że się zaczerwieni w zakupach growych pod koniec października ;) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 to jak nie rozumiesz i cie nie obchodzi to nie sraj koprem i sie nie odzywaj, dzieki pa a kim ty jesteś żeby mi mówić co mam robić? xd Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 to jak nie rozumiesz i cie nie obchodzi to nie sraj koprem i sie nie odzywaj, dzieki pa a kim ty jesteś żeby mi mówić co mam robić? xd a kim ty jestes zeby mnie pytac co mnie cos obchodzi? xd dobra, moglibysmy tak w nieskonczonosc, ale juz mi sie nie chce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi