Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Ja rozumiem hajp i w ogóle, ale...

Spoilery w Mario? serio?

spoko, już ci wysłałem na pm :czesc:

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 219,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Spoilery w Mario? serio?

chyba takim muchomorowe kąpielówki były, skoro wszyscy cieszyli japę? :)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Spoilery w Mario? serio?

Nowe światy, nowe muzyczki, nowe mechaniki, nowe stroje, nowe postacie (w tym Bosowie), nowe zadania, zagadki, patenty itp itd -- także,.... DAAAAAAAAAAAAAAA -- SERIO!!!

Opublikowano

Spoilery w Mario? serio?

Już kilka osób napisało, ale i tak się podepnę - dla niektórych nawet taka rzecz jak wygląd świata to coś, co najlepiej odkryć samemu. Dla nie takie odkrywanie to jedna z większych przyjemności jakie czerpie z gierek.

Opublikowano

W zasadzie to wszystko jest mniejszym lub większym spoilerem, bo spoilery to nie tylko fabuła. Najlepiej byłoby znać jedynie tytuł, żeby wiedzieć co kupić :).

Opublikowano

Szkoda tylko, że ta lawa wygląda dziadosko i strasznie płasko.

Opublikowano

ehh i ten nieszczesny crushed black

Opublikowano

Zastanawiam sie gdzie dokonac zakupu. Gdzie jest na razie najtaniej?

Ciekaw jestem czy pojawi sie w MM/Saturn/Euro z najnizsza cena tak jak w przypadku Mario + Rabbits jest.

Opublikowano

Najlepiej jeszcze poczekac. Na takiego Evil Within 2 mozna skladac preorder w ponad 20 sklepach, a na Mariana dopiero w 3.

Opublikowano

Gameplay z poziomu z T-Rexem

Chyba najsłabszy z tych do tej pory - i jeszcze ta płaska tekstury trawy w tym etapie. Meh :/

Opublikowano

Właśnie elegancki. Te przejścia z 2d na 3d i znowu 2d. Wspaniałe.

Opublikowano

Ta gra ma to coś w sobie, że z każdym kolejnym filmem wygląda lepiej, mimo że to te same filmy :D.

Opublikowano

Do preorderów Miśki takie rzeczy będą - smyczka i broszka :)

26636a44ddb95ec41558e785626dfd97_orig.jp

b3e0a38cfb221bb2d438103a87622fbc_orig.jp

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

będzie się ładnie kurzyło w jakimś kartonie z innymi śmieciami :kaz: 

Opublikowano

Jak zamawiałem w X-Komie Mario kart 8 /Delux to nie dostałem naklejek także na smycz i broszke nie licze a chciałbym.

Edytowane przez Kavka

Opublikowano

z mk8d mam naklejki, z splatoona2 notesik, chetnie smycz i broszke tez przytule