Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 219,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Dobra, je.bac biedę - zamówiłem grę i zaraz zamawiam konsole wersje mariana z gra-kodem :obama:

Opublikowano

Heh, już zamówiłem wczoraj, no ale trudno, o dwie dychy płakał nie będę.

edit: już wyjaśnione, powerplay GOAT

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

Dobra, je.bac biedę - zamówiłem grę i zaraz zamawiam konsole wersje mariana z gra-kodem :obama:

Też tak zrobiłeś? Uuu czyli podobne ciśnienie na Switcha. :kaz:

Samą konsolę zamówiłem jakieś 2 tygodnie. Teraz poszło zamówienie na Mariana. :) Kodzik, tfu tfu, z bundla się sprzeda jakoś.

Opublikowano

Przestań oglądać te gameplaye, zakazuje Ci!

Opublikowano

Opublikowano

ugh, a mi sie akurat te fragmenty malo podobaja :/ proste, geometryczne figurki obracajace sie we mgle i srednia muzyka, no slabo troche. dobrze, ze duze poziomy beda piekne, pelne detali i szczegolow 

Opublikowano

Dla mnie bomba, lubię coś takiego. Skupienie się na czystej esencji platformerów. Dostatecznie dużo "organicznych" plansz jest, więc i z miłą chęcią ogram te "syntetyczne".

Ale gameplayów nie oglądam, nie ma ch,uja.

Opublikowano

Czy w dniu premiery będzie wersja pudełkowa? :)

Opublikowano

Ktoś z forumowiczów był na PGA i ograł Odyseję? Jakieś wrażenia z pierwszej ręki by się przydały, czy będzie to mega szpil, uber szpil, a może szpil wrzechczasów?

Opublikowano

Kolega, który był mi napisał esa, że nie udało mu się zagrać, ale nagrał jak inni grali i mi pokaże jak wróci :D

Aa..i napisał, że był jakiś konkurs i wygrał mi plakat z Mario, a Nintendo dostało jakąś nagrodę za najlepsze stanowisko targów

Opublikowano

a czemu miałoby nie być? :notsure:

No NBA nie było, i dalej nie jest :) Więc lepiej zapytać :D

Edytowane przez pattro

Opublikowano

W najnowszej gazetce MM i Saturna gra w kosmicznej cenie 279 złotych.

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem stronę MM  i oczy przetarłem dwa razy.

Naprawdę nie wiem co za gieniusz ustawił taką cenę gdzie konkurencja ma po 205-209zł - kto u nich to kupi, bogaty osioł?.

Ehhhh, jak to jest, że raz zaskoczą ceną - patrzcie Mario and Rabbids Kingdom Battle gdzie mieli grę za 189zł,  a raz odwalą taką manianę.

Makabra, co tu się od-je-ba-ło.

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

najlepsze jest to, ze sprzeda sie tej cenie do zera, a potem dlugo nie bedzie ;)

Opublikowano

tam jak się wysprzeda (coś od Niny), to w ogóle potem już nie ma :) 

Opublikowano

Pograłem. 

Zapowiada się gruby szpil z masa rzeczy do zrobienia na 100%  :obama: