Opublikowano 7 października 20177 l Dobra, je.bac biedę - zamówiłem grę i zaraz zamawiam konsole wersje mariana z gra-kodem
Opublikowano 7 października 20177 l Heh, już zamówiłem wczoraj, no ale trudno, o dwie dychy płakał nie będę. edit: już wyjaśnione, powerplay GOAT Edytowane 7 października 20177 l przez _Shaman_
Opublikowano 7 października 20177 l Dobra, je.bac biedę - zamówiłem grę i zaraz zamawiam konsole wersje mariana z gra-kodem Też tak zrobiłeś? Uuu czyli podobne ciśnienie na Switcha. Samą konsolę zamówiłem jakieś 2 tygodnie. Teraz poszło zamówienie na Mariana. :) Kodzik, tfu tfu, z bundla się sprzeda jakoś.
Opublikowano 7 października 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=3stilSenZYI Sekcja od 4:28 jezuuuuu dawać mi to
Opublikowano 7 października 20177 l ugh, a mi sie akurat te fragmenty malo podobaja :/ proste, geometryczne figurki obracajace sie we mgle i srednia muzyka, no slabo troche. dobrze, ze duze poziomy beda piekne, pelne detali i szczegolow
Opublikowano 7 października 20177 l Dla mnie bomba, lubię coś takiego. Skupienie się na czystej esencji platformerów. Dostatecznie dużo "organicznych" plansz jest, więc i z miłą chęcią ogram te "syntetyczne". Ale gameplayów nie oglądam, nie ma ch,uja.
Opublikowano 7 października 20177 l Jak bedziecie chcieli sie pozbyc kodu z Marianem to biere od razu :)
Opublikowano 7 października 20177 l Ktoś z forumowiczów był na PGA i ograł Odyseję? Jakieś wrażenia z pierwszej ręki by się przydały, czy będzie to mega szpil, uber szpil, a może szpil wrzechczasów?
Opublikowano 7 października 20177 l Kolega, który był mi napisał esa, że nie udało mu się zagrać, ale nagrał jak inni grali i mi pokaże jak wróci :D Aa..i napisał, że był jakiś konkurs i wygrał mi plakat z Mario, a Nintendo dostało jakąś nagrodę za najlepsze stanowisko targów
Opublikowano 7 października 20177 l a czemu miałoby nie być? No NBA nie było, i dalej nie jest :) Więc lepiej zapytać :D Edytowane 7 października 20177 l przez pattro
Opublikowano 9 października 20177 l W najnowszej gazetce MM i Saturna gra w kosmicznej cenie 279 złotych.
Opublikowano 9 października 20177 l Właśnie sprawdziłem stronę MM i oczy przetarłem dwa razy. Naprawdę nie wiem co za gieniusz ustawił taką cenę gdzie konkurencja ma po 205-209zł - kto u nich to kupi, bogaty osioł?. Ehhhh, jak to jest, że raz zaskoczą ceną - patrzcie Mario and Rabbids Kingdom Battle gdzie mieli grę za 189zł, a raz odwalą taką manianę. Makabra, co tu się od-je-ba-ło. Edytowane 9 października 20177 l przez kazuyoshi
Opublikowano 9 października 20177 l najlepsze jest to, ze sprzeda sie tej cenie do zera, a potem dlugo nie bedzie ;)
Opublikowano 9 października 20177 l tam jak się wysprzeda (coś od Niny), to w ogóle potem już nie ma :)
Opublikowano 9 października 20177 l Pograłem. Zapowiada się gruby szpil z masa rzeczy do zrobienia na 100%