Opublikowano 13 stycznia 20178 l Miasto i te żółte lampy, przypomniały mi trochę GTA3 - ciekawe czy można kraść fury, czy tylko po nich skakać :) Szykują się dość zróżnicowane levele. W sumie trochę się waham, co do kupna tej konsoli. Bardziej myślę, żeby ją wziąć do rodziców i po prostu raz na ruską niedzielę, odpalać jakiegoś Mariana, czy jakąś casualową gierkę. W sumie starszy dopiero w tamtym roku sprzedał swojego 3DSa, więc może dalej jest graczem :)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Remake super mario 64 z nowymi planszami i nową mechaniką rzucania beretem? GOTY.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Wreszcie Mario w 3D, miałem już dość NSMB, podobały mi się światy w stylu Rayman Origins/Legends :)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Co wy z tym miastem, fajne jest. Trailer mną pozamiatał, chciałoby się od razu chwycić pada i grać.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Co wy z tym miastem, fajne jest. Trailer mną pozamiatał, chciałoby się od razu chwycić pada i grać. po prostu strasznie sie wybija na tle kalsycznych poziomow mario ;P zwlaszcza z samochodami i normalnymi ludzmi
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Za dużo w Mario gracie, w Sonicu takie rzeczy na porządku dziennym :)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Za dużo w Mario gracie, w Sonicu takie rzeczy na porządku dziennym :) Czy w którymś to wyszło na dobre? Akurat niedawno konczyłem SA 1 i przez to cholerne miasto miałem ochote odinstalowac z PS3.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l W takim 06/Boom źle to rozwiązali, bo huby były niepotrzebnie duże, i sporo trzeba było się nabiegać, zwłaszcza w 06.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Te miasto to pasuje tutaj jak pięść do nosa. Pozostałe elementy, ogień.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Miasto mi się za bardzo nie podobało, nie było jakieś słabe, ale kontrast miedzy miastem, a tym co pokazali później był kolosalny. Można to rozdzielić tak, że miasto było OK, a cała reszta
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Przecież widać w trailerze, że to miasto to tylko HUB będzie, jedynie taki trochę bardziej rozbudowany.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Reszta screenów fajna ale z tym miastem i człowiekiem to jest porażka trochę, dobrze, że inne lokacje będą w stylu klimatu Mario.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ja tak patrzę na te logo Mario i rzuciło mi się konkretnie globus, który kojarzy mi się przeważnie z sieciówką, zastanawiam się czy stwórcy nie dadzą możliwości wybudowania plansz przez graczy i udostępniania na necie jak to było w przypadku LBP? To jest fajny pomysł nawet. Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Jeszcze zrozumiałbym jakby było to miasto z postaciami i zabudowaniem zrobionym w stylu mario ale tak jak to pokazano to słabo strasznie.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ja tam stawiam, że to będzie online'owy Mario z coop multi z dużym naciskiem, nie ma bata, czas pokaże (ten globus mnie cały czas intryguje). Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Um, globus, bo zwiedzamy różne zakątki świta? bo "odyseja"? no nie wiem, moze to ja czegoś nie widzę. np sekundy trailera wskazującej na multi
Opublikowano 13 stycznia 20178 l No ale miałem na myśli tworzenie nowych plansz przez graczy (tak jak to było podobnie przy Super Mario Maker i dzielić się z graczami, ten sam patent ale czy coś nowego dodadzą to trzeba czekać na więcej info), co i wydłuży grę jak najlepiej. Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 13 stycznia 20178 l A tam narzekacie. Fajny kontrast powstał, tu szarobure miasto, zabiegani ludzie, a przez ulice biegnie kolorowy wąsaty karzeł krzyczący "łiihii". Fajny motyw na jeden level.A widać, że celują w totalną różnorodność. Tu realistyczne miasto, tam mroczny las, a dalej jakieś cukierkowe coś. Czuję, że chcą aby każdy level był jak z zupełnie innej bajki, aby oddać ten motyw podróży po świecie (który globus i tytuł własnie sugerują, a nie jakies tam multi). Jak dla mnie świetna sprawa,