Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Dzień przed premierą, 39/40. A Ja kupilem konsole pod te gre XDDDD

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 219,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

39/40 to strzal w morde jak skasowanie scalebounda

Opublikowano

nie po to kupowalem switcha by grac tylko w dobre gry, oczekiwalem yebanych megaton

Opublikowano

Skoro jesteście tacy zawiedzeni to może oddajcie komuś swojego preordera? Na pewno znajdą się chętni :D.

Opublikowano

Już zapłaciłem, ale zrobię filmik jak palę pudełko z grą, to mi się z jutubka zwróci.

Opublikowano

osiem

o s i e m

VIII

5+3

7,2 + 0,8

(2+2)*2

1508423579399.gif

Opublikowano

No ladna popisówa.

8 dni to jak 0.8 punkta w skali Exacta.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

przez chwile nie skojarzylem o co chodzi i myslalem, ze wpadło jakies 8/10  :obama:

Opublikowano

nie tu xd

p.s. mario bedzie fajny.

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

jeszcze tydzien panowie

iOZTGYK.gif

choc brak okladki w nowym psxe, 39/40 od famitsu raczej karze sugerowac, ze bedzie jednak rozczarowanie

Opublikowano

Powiedzialem żonie ze chce kupic Switcha z powodu SMO, ona szybki google, patrzy 39/40 i ze chyba mnie poyebalo, nie ma mowy.

Opublikowano

jeszcze tydzien panowie

iOZTGYK.gif

choc brak okladki w nowym psxe, 39/40 od famitsu raczej karze sugerowac, ze bedzie jednak rozczarowanie

*każe, ukarany to został Mario w Famitsu, za to, że nie jest sztosem :).

Opublikowano

dziewczyna powiedziała, że jak kupię tego szrota 39/40 zamiast Xbox One X, to się z domu wyprowadzi i kota weźmie.

Ktoś chce kota? 

Opublikowano

Rayos Ty wszystko kupujesz, idę o zakład, że nawet tego szrota kupisz. O zgrzewkę piwa? Nie pier..., że się dygasz? :)

Opublikowano

zakład, że do końca października nie kupię scorpio :cool: 

Opublikowano

Storm is Coming....Panie i Panowie :D

Opublikowano

zakład, że do końca października nie kupię scorpio :cool:

Mam na myśli Mario, sarkastycznego szrota, a nie realnego :D.

Opublikowano

a co, MACIE JUŻ????

Opublikowano

graczdari daj znac morsem, ze juz macie i za 20min jestem w zabrzu czy tam w gliwicach xd

Opublikowano

Graczdari, pamietaj, ze bylem wiernym klientem! 

Opublikowano

Jak będziesz miał na stanie to wiesz gdzie pisać  :ogor:

Opublikowano

ok chlopcy mam juz swoja kopie, odpalam

:Coolface: 

Opublikowano

Ficuś dałem się strolować, myślałem że wcześniej dostałeś :P