Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 220,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Xd slowa piosenki na tyle okladki, rayos bedziesz spiewac pod prysznicem?

Opublikowano

https://vk.com/video453083916_456239020?=

Ziomek gra bez przerwy już od 12 godzin. Nie namawiam do wejścia, NO BO SPOILERY

ja już wiem, w jakim stroju będę śmigał

qfKg4kT.jpg

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Będzie coop jak w 3d world?

Opublikowano

Nie, tylko taki jak w Galaxy - drugi gracz może zbierać monetki sterując czapką.

Opublikowano

:banderas: ta gra, serio.

Jak ja żałuję, że teraz nie mam Switcha ale może by tak Xboxa One oyebac?

Opublikowano

Generalnie trzeba przyznać, że gra jest potężna a wizualnie urzeka swoim artystycznym kunsztem, wysmakowaniem elementów i wykorzystaniem ograniczonej mocy sprzętu w odpowiedni sposób. Można by się doszukać słabszych elementów, ale generalnie

220px-I-RE-Brescello3_B_N.jpg

I nie rozumiem jak można było nie zrobić kolekcjonerki....

Opublikowano

Ciekawe czy gra bedzie fajna.

liczę na to

Opublikowano

Dzięki guernica za wstawianie materiałów których nie pokazywano, bez oznaczania jako spoiler.

Widzę niektórzy nigdy się nie nauczą. I jeszcze gów,noposty. Słabo, może dostaniesz nauczkę :czesc:

Opublikowano

Dzięki guernica za wstawianie materiałów których nie pokazywano, bez oznaczania jako spoiler.

Widzę niektórzy nigdy się nie nauczą. I jeszcze gów,noposty. Słabo, może dostaniesz nauczkę :czesc:

a tych 40 minut gameplayu to nie trzeba oznaczyc jako spoiler?

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Styki w mozgu wam sie przepalily od tej smiesznej gierki?

a) nie interesuje was gierka no to w sumie nie piszcie

b) filmik z gameplayem to zaden spoiler, tym bardziej ze na thumbnailu widac tylko jakas rozmazana trawe i rozmazana wieze

c) ograniczcie ten offtop i docinki, minusowe inkwizycje etc. bo temat calkowicie zostanie zamkniety i kilka punktow poleci

Opublikowano

Jakbyś się interesował grą, a nie wchodził tutaj żeby potrollować to byś wiedział, że plansze z mojego materiału są znane od dawna, a ty wstawiasz

zamek Peach

Niektórzy chcą mieć niespodziankę więc z łaski swojej oznacz materiał spoilerem.

@Bansai

Aha,czyli materiał z poziomu będącego

post game

to nie spoiler? Ok xd.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Czy to remaster Mario64?

Opublikowano

niech to bedzie mesjasz ale graficznie to ta gra siedzi w poznym ps2/wczesnym ps3 na tym materiale od shena

Opublikowano

Jak sie boisz spoilerow, to nie klikasz play, szczegolnie gdy masz taki tytuł, ja (pipi)e co za typ xd

ep4UM6l.jpg

Fani nintendo, albo piszesz dobrze albo w ogole xd

Opublikowano

no ragus sie zagotowal niepotrzebnie, co innego jakby w tytule filmiku byla jakas niepokazana miejscowka itp ale tez uwazam, ze jak ktos nie chce sobie spoilerowac to niech nie klika play i tyle

Opublikowano

Pamiętajcie żeby nie napisać nic o grafice bo to gierka nintendo i nie wolno

Opublikowano

Niech już wjadą te dyszki, bo widzę trzeba wyjaśnić co niektórych.

Opublikowano

sugar jaki zagotowany bo mu marianka obrażają :rotfl:

Opublikowano

Ja nawet o grafice nie wspominałem, ale te poziomy co przeglądałem to sterylne jak w mario 64. Chyba, że to tak ma być. Zawsze wolałem gry z serii w 2d.

Opublikowano

akurat od pierwszej prezentacji ten marian wyglada przecietnie, a miejscami gorzej - to nie jakies zaskoczenie

szczegolnie te wszystkie lesne etapy crapuja wizualnie przez fatalna jakosc tekstury podloza (przynajmniej na taka wyglada na youtube)