Opublikowano 25 października 20177 l 3D World był na pewno lepszy niż Sunshine, a dla mnie nawet lepszy niż Galaxy
Opublikowano 25 października 20177 l cóż, dla mnie też 3D world było jednym z lepszych "gaming experience" na konsolach nintendo. chyba tylko galaxy było lepsze no ale dokładnie, każdy ma swój gust. grunt by odyssey było zaje...te Edytowane 25 października 20177 l przez kristoff_mk
Opublikowano 25 października 20177 l Każdy znajdzie dla siebie coś miłego. Graczdari wysyłacie jutro? Pytam, bo dowiedziałem się, że Playergames w Białym dzisiaj wysyła.
Opublikowano 25 października 20177 l jakby co jest już preload. można też przycebulić i kupić z afrykańskiego konta za 42 euro
Opublikowano 25 października 20177 l NAJLEPSZY PLOT TWIST ENDING EVER! Bowser ostatecznie hajta sie z Peach lol
Opublikowano 26 października 20177 l do kiedy jest embargo? Do dziś, a do której godziny? :) Ludzie piszą na forach, Ci co zdobyli grę wcześniej, że jest lepiej, niż bardzo dobrze.
Opublikowano 26 października 20177 l do kiedy jest embargo? Do dziś, a do której godziny? :) Ludzie piszą na forach, Ci co zdobyli grę wcześniej, że jest lepiej, niż bardzo dobrze. 15
Opublikowano 26 października 20177 l najlepsza mgła jaka w zyciu widziałem w grach video. COOOOOOOOOOOOOOOOOO???!!!
Opublikowano 26 października 20177 l Nie wiem, czy kogoś to interesuje, ale: WaringtonGuardian 10/10 Independent.ie 6/5 :)
Opublikowano 26 października 20177 l Aż mi się przypomniało jak Kali w recenzji God of War 2 chciał dać chyba 11/10 za grafikę. :D
Opublikowano 26 października 20177 l A ja po wielu godzinach zabawy daję póki co 9/10 . Nie dajmy się zwariować, ta gra jest bardzo dobra, ale ma słabsze elementy - nie wszystkie plansze dają radę, nie wszystkie rozwiązania gameplayowe są udane, graficznie jest na ogół ładnie, ale zdarzają się bugi np. w cieniowaniu. Tak samo jak do Zeldy można mieć wiele ale i tylko chyba zaślepieni fani Nintendo nie widzą jej wad, tak i to Mario choć bardzo fajne to na pewno nie na 10, ale domyślam się zobaczyć za kilka godzin 95% na metacritic. Nintendo to często w recenzjach ma chyba +10% z jakiegoś nieznanego mi powodu :P
Opublikowano 26 października 20177 l Jak Zeldzie byś nie dał 10 to Twoja opinia o Mario na 9 brzmi jak gra top 3 ever;)