Opublikowano 26 października 20177 l psychofani nintendo niczym się nie różnią od fanatycznych zje,bów apple co latają za granicę żeby kupić nowego iphona, obiema grupami tak samo gardzę a tymi przehajpowanymi zachwytami nad mario już rzygam, zero obiektywizmu w tych relacjach bo każdy boi się napisać coś złego o grze wideo i kazdy chce sie wpisac w trend Edytowane 26 października 20177 l przez S(pipi)ix
Opublikowano 26 października 20177 l Jak Zeldzie byś nie dał 10 to Twoja opinia o Mario na 9 brzmi jak gra top 3 ever;)Najpierw należy zapytać, czy w ogóle dałby jakiejś grze dychę? Bo dla niektórych 10ka w skali oceniania nie istnieje :).psychofani nintendo niczym się nie różnią od fanatycznych zje,bów apple co latają za granicę żeby kupić nowego iphona, obiema grupami tak samo gardzę a tymi przehajpowanymi zachwytami nad mario już rzygam, zero obiektywizmu w tych relacjach bo każdy boi się napisać coś złego o grze wideo i kazdy chce sie wpisac w trendSam jesteś psychoprowokator, niektórzy uczciwie dają dychy, przecież wiem w co gram i co mi się podoba, obie Galaksje oceniłem na dychę, co nie znaczy, że Odysseję tak samo ocenię, jak mi nie podejdzie to dam nawet 6, się zobaczy. Liczy się gameplay! Pomysłowość ;). Edytowane 26 października 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 26 października 20177 l psychofani nintendo niczym się nie różnią od fanatycznych zje,bów apple co latają za granicę żeby kupić nowego iphona, obiema grupami tak samo gardzę a tymi przehajpowanymi zachwytami nad mario już rzygam, zero obiektywizmu w tych relacjach bo każdy boi się napisać coś złego o grze wideo i kazdy chce sie wpisac w trend To można powiedzieć o fanach każdego produktu, taka specyfika ludzkiej psychiki.
Opublikowano 26 października 20177 l ja jestem fanem apple i nintendo a nie jestem na ich punkcie pier,dolnięty jak niektórzy tutaj
Opublikowano 26 października 20177 l ja jestem fanem apple i nintendo a nie jestem na ich punkcie pier,dolnięty jak niektórzy tutaj A ja jestem fanem dobrych gier!
Opublikowano 26 października 20177 l A ja po wielu godzinach zabawy daję póki co 9/10 . Nie dajmy się zwariować, ta gra jest bardzo dobra, ale ma słabsze elementy - nie wszystkie plansze dają radę, nie wszystkie rozwiązania gameplayowe są udane, graficznie jest na ogół ładnie, ale zdarzają się bugi np. w cieniowaniu. Tak samo jak do Zeldy można mieć wiele ale i tylko chyba zaślepieni fani Nintendo nie widzą jej wad, tak i to Mario choć bardzo fajne to na pewno nie na 10, ale domyślam się zobaczyć za kilka godzin 95% na metacritic. Nintendo to często w recenzjach ma chyba +10% z jakiegoś nieznanego mi powodu :P dajesz 9/10 i piszesz o +10% czyli 10/10 w reckach - wszystko sie zgadza ;)
Opublikowano 26 października 20177 l Wysłano ogólnie to na mariana zero hajpu tak szczerze mówiąc, ale na konsole to czekam z baderim na twarzy.
Opublikowano 26 października 20177 l Ja jednak jakis tam hajpik mam, nie jestem zatwardzialym milosnikiem, ale to uczucie, nowa konsola Nintendo + nowy marian...no tak mialo byc Oczywiscie status WYSLANO. Edytowane 26 października 20177 l przez Velius
Opublikowano 26 października 20177 l Ja jednak jakis tam hajpik mam, nie jestem zatwardzialym milosnikiem, ale to uczucie, nowa konsola Nintendo + nowy marian...no tak mialo byc Oczywiscie status WYSLANO. To jak rytuał, wyciąganie nowej konsoli z pudełka, jeszcze ze sztosem, albo dwoma, jeśli zamówiłeś też Zeldę :).
Opublikowano 26 października 20177 l IGN- 10 Gamespot - 10 Edytowane 26 października 20177 l przez funditto
Opublikowano 26 października 20177 l MESJASZ Jak mówiłem, że będzie wyścig po najlepszą grę ever to niewierni mówili coś o 93-95 :[
Opublikowano 26 października 20177 l Dobra, jadę na sortownie zatrzymać paczki xD Znikam z tematu, bo pewnie nagromadzenie słodkości będzie tutaj pełne :D Edytowane 26 października 20177 l przez Graczdari
Opublikowano 26 października 20177 l play zine - 7,5 xdddDaj link, bo nie mogę znaleźć Though a really neat game, Super Mario Odyssey is an utterly underwhelming adventure for every long-term Super Mario fan in existence. Unless Cappy brainwashed you. In that case, you are a satisfied zombie customer now. No, seriously, only a zombie would find a healthy challenge in this pleasant but disappointingly easy Super Mario Walk-in-the-park. Sorry - Odyssey.