Opublikowano 27 października 20177 l Jedyna słuszna metoda grania w SMO to w docku na TV z joyconami w łapkach, jak nie chcecie sobie psuć zabawy to tylko tak grajcie :)
Opublikowano 27 października 20177 l Zawiedziony że kurier nie wyrobi się na 13 z dostarczeniem paczki schodzę na dół do taksówki a tu kurier. Ale będzie ciorane.
Opublikowano 27 października 20177 l Na pro gram i jest git, nie sadze ze precyzja az tyle mniejsza jest dla czapki, bo zmienialem na probe. Raz jedynie Spoiler alert, byla „zagadka” ktora wymagala wibracji i te faktycznie na joyach bardziej precyzyjne.
Opublikowano 27 października 20177 l Odpaliłem. Najpierw zrobiłem potrójny skok. Potem skok do tyłu z rozpędu. Następnie kręciołka w powietrzu. Ależ to płynie
Opublikowano 27 października 20177 l Konsola odpalona po miesiacu bezaktywnosci. Zaktualizowany firmware systemu, zaktualizowany firmware joycon'ow, pol nocy ladowany pro padzik, rekalibracja joycon'ow, kalibracja TV, odkurzylem nawet chate, aby czas szybciej zlecial i chooj. Ze wzgledu na brak miejsca we wskazanym paczkomacie, przesylka przekazana do innego. Jak zyc? Edytowane 27 października 20177 l przez bebbop
Opublikowano 27 października 20177 l Tekstura trawy jest o k. Wszystkie wątpliwości rozwiane - biereee
Opublikowano 27 października 20177 l Ale ta gra cudna jest. 3 świat, ta muzyka Edytowane 27 października 20177 l przez sprite
Opublikowano 27 października 20177 l szczerze to takiego sztosu to się nie spodziewałem ;) rusza się to pięknie, miód wylewa się po prostu z ekranu, a gameplay daje ogromny fun. również gram na joy conach mimo, że mam pro controllera.
Opublikowano 27 października 20177 l Wiatrak napedzal mlyn, ktory mielil ziarno na make :d Temat uwazam za zamkniety :d Ale młyn nie musi być z wiatrakiem przecież :-) Może być np ręczny. A wiatrak może być równie dobrze na procesorze, jeno malutki. Podyskutujmy jeszcze! To tyle wnosi! ale bylo pytanie co ma piernik do wiatraka a nie czym nie musi byc młyn
Opublikowano 27 października 20177 l Pogralem narazie 15 minut bo nie moge wiecej. Ale gra robi. Nie musze mówic ze combo SMO + trzymanie Switcha pierwszy raz w łapach i jeszcze ten czerwony kolor joy conów to sama ekstaza, nie wiem nawet co powiedziec, musze ochłonąć, jak troche pogram i sie pobawie to napisze wiecej. Narazie jakby mnie ktos zapytal "przepraszam czy warto kupic switcha" kazalbym (pipi)c do sklepu w podskokach Edytowane 27 października 20177 l przez Velius
Opublikowano 27 października 20177 l Tekstura trawy jest o k. Co się w tej grze dzieje jezuuuu poka bo nie wierze
Opublikowano 27 października 20177 l jaki rozbudowany ma movement mario, jak to sie rusza, jak to bombarduje pomyslami co pol minuty, ile to ma sekretow, jak to brzmi obemix x 100000000000000000
Opublikowano 27 października 20177 l Czyli GOTY mamy omówione - Nier, Zelda, Mario. Ojoj, same japońskie gierki :)
Opublikowano 27 października 20177 l Mam i ja, ale pytanko. Dostali dodatki z preorderow, czy tylko mnie wyru**ali w kakao bez mrugniecia okiem, skurczysyny, oszusci, naciagacze, papudraki?
Opublikowano 27 października 20177 l xd co 3 minuty kręcę głową z niedowierzaniem, ale sztos xd Zelda, jesteś 10/10 ale sama rozumiesz, to już nie to co kiedyś, zostańmy przyjaciółmi. Jadę w delegację z Odyssey. Edytowane 27 października 20177 l przez ragus
Opublikowano 27 października 20177 l Byłem już w trakcie pisania "Gdzie jest k... kurier?" kiedy usłyszałem dzwonek do drzwi. Jest, razem ze smyczą i reklamówką amiibo, która co dziwne jest po polsku ;p. Już wiem jak pośpieszać kurierów.
Opublikowano 27 października 20177 l Ok, wyjeżdżam z roboty - jak wrócę do domku to w temacie ma być min. dziesięć stron spustów o nowy Marianie. Tak, ok, dobrze? Speedrunnerzy będą mieli w tej grze masę roboty