Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Godot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpaliłem. Najpierw zrobiłem potrójny skok. Potem skok do tyłu z rozpędu. Następnie kręciołka w powietrzu.

Ależ to płynie :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Konsola odpalona po miesiacu bezaktywnosci. Zaktualizowany firmware systemu, zaktualizowany firmware joycon'ow, pol nocy ladowany pro padzik, rekalibracja joycon'ow, kalibracja TV, odkurzylem nawet chate, aby czas szybciej zlecial i chooj. Ze wzgledu na brak miejsca we wskazanym paczkomacie, przesylka przekazana do innego. Jak zyc? :frog:

Edytowane przez bebbop
Opublikowano

szczerze to takiego sztosu to się nie spodziewałem ;) rusza się to pięknie, miód wylewa się po prostu z ekranu, a gameplay daje ogromny fun.

również gram na joy conach mimo, że mam pro controllera.

Opublikowano

Wiatrak napedzal mlyn, ktory mielil ziarno na make :d Temat uwazam za zamkniety :d

Ale młyn nie musi być z wiatrakiem przecież :-) Może być np ręczny. A wiatrak może być równie dobrze na procesorze, jeno malutki. Podyskutujmy jeszcze! To tyle wnosi!

ale bylo pytanie co ma piernik do wiatraka a nie czym nie musi byc młyn

Opublikowano (edytowane)

Pogralem narazie 15 minut bo nie moge wiecej. Ale gra robi. Nie musze mówic ze combo SMO + trzymanie Switcha pierwszy raz w łapach i jeszcze ten czerwony kolor joy conów to sama ekstaza, nie wiem nawet co powiedziec, musze ochłonąć, jak troche pogram i sie pobawie to napisze wiecej. Narazie jakby mnie ktos zapytal "przepraszam czy warto kupic switcha" kazalbym (pipi)c do sklepu w podskokach :obama::exact::banderas::fsg:

Edytowane przez Velius
Opublikowano

jaki rozbudowany ma movement mario, jak to sie rusza, jak to bombarduje pomyslami co pol minuty, ile to ma sekretow, jak to brzmi

obemix x 100000000000000000

Opublikowano (edytowane)

xd co 3 minuty kręcę głową z niedowierzaniem, ale sztos xd

Zelda, jesteś 10/10 ale sama rozumiesz, to już nie to co kiedyś, zostańmy przyjaciółmi. Jadę w delegację z Odyssey.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Ok, wyjeżdżam z roboty - jak wrócę do domku to w temacie ma być min. dziesięć stron spustów o nowy Marianie. Tak, ok, dobrze?

Speedrunnerzy będą mieli w tej grze masę roboty :obama: