Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Jedyna słuszna metoda grania w SMO to w docku na TV z joyconami w łapkach, jak nie chcecie sobie psuć zabawy to tylko tak grajcie :)

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 220,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Zawiedziony że kurier nie wyrobi się na 13 z dostarczeniem paczki schodzę na dół do taksówki a tu kurier. Ale będzie ciorane.

Opublikowano

Na pro gram i jest git, nie sadze ze precyzja az tyle mniejsza jest dla czapki, bo zmienialem na probe. Raz jedynie

Spoiler alert, byla „zagadka” ktora wymagala wibracji i te faktycznie na joyach bardziej precyzyjne.

Opublikowano

Odpaliłem. Najpierw zrobiłem potrójny skok. Potem skok do tyłu z rozpędu. Następnie kręciołka w powietrzu.

Ależ to płynie :banderas:

Opublikowano

Tekstura trawy jest o k.

Co się w tej grze dzieje jezuuuu

Opublikowano

Konsola odpalona po miesiacu bezaktywnosci. Zaktualizowany firmware systemu, zaktualizowany firmware joycon'ow, pol nocy ladowany pro padzik, rekalibracja joycon'ow, kalibracja TV, odkurzylem nawet chate, aby czas szybciej zlecial i chooj. Ze wzgledu na brak miejsca we wskazanym paczkomacie, przesylka przekazana do innego. Jak zyc? :frog:

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Tekstura trawy jest o k.

Wszystkie wątpliwości rozwiane - biereee :obama:

Opublikowano

szczerze to takiego sztosu to się nie spodziewałem ;) rusza się to pięknie, miód wylewa się po prostu z ekranu, a gameplay daje ogromny fun.

również gram na joy conach mimo, że mam pro controllera.

Opublikowano

Wiatrak napedzal mlyn, ktory mielil ziarno na make :d Temat uwazam za zamkniety :d

Ale młyn nie musi być z wiatrakiem przecież :-) Może być np ręczny. A wiatrak może być równie dobrze na procesorze, jeno malutki. Podyskutujmy jeszcze! To tyle wnosi!

ale bylo pytanie co ma piernik do wiatraka a nie czym nie musi byc młyn

Opublikowano

Pogralem narazie 15 minut bo nie moge wiecej. Ale gra robi. Nie musze mówic ze combo SMO + trzymanie Switcha pierwszy raz w łapach i jeszcze ten czerwony kolor joy conów to sama ekstaza, nie wiem nawet co powiedziec, musze ochłonąć, jak troche pogram i sie pobawie to napisze wiecej. Narazie jakby mnie ktos zapytal "przepraszam czy warto kupic switcha" kazalbym (pipi)c do sklepu w podskokach :obama::exact::banderas::fsg:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Tekstura trawy jest o k.

Co się w tej grze dzieje jezuuuu

poka bo nie wierze

Opublikowano

jaki rozbudowany ma movement mario, jak to sie rusza, jak to bombarduje pomyslami co pol minuty, ile to ma sekretow, jak to brzmi

obemix x 100000000000000000

Opublikowano

Czyli GOTY mamy omówione - Nier, Zelda, Mario. Ojoj, same japońskie gierki :)

Opublikowano

Mam i ja, ale pytanko. Dostali dodatki z preorderow, czy tylko mnie wyru**ali w kakao bez mrugniecia okiem, skurczysyny, oszusci, naciagacze, papudraki?

Opublikowano

dostali smycz

Opublikowano

xd co 3 minuty kręcę głową z niedowierzaniem, ale sztos xd

Zelda, jesteś 10/10 ale sama rozumiesz, to już nie to co kiedyś, zostańmy przyjaciółmi. Jadę w delegację z Odyssey.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Byłem już w trakcie pisania "Gdzie jest k... kurier?" kiedy usłyszałem dzwonek do drzwi.  Jest, razem ze smyczą i reklamówką amiibo, która co dziwne jest po polsku ;p. Już wiem jak pośpieszać kurierów.

Opublikowano

Ok, wyjeżdżam z roboty - jak wrócę do domku to w temacie ma być min. dziesięć stron spustów o nowy Marianie. Tak, ok, dobrze?

Speedrunnerzy będą mieli w tej grze masę roboty :obama: