Opublikowano 28 października 20177 l Mi Odyssey bawet bardziej leży niż SMG1/2 bo jest hmmm jakby to ująć? Jest bardziej klasyczne, no i faktycznie znacznej bardziej czuć ducha SM64, a to dla mnie najlepsza rekomendacja.
Opublikowano 28 października 20177 l Mi Odyssey bawet bardziej leży niż SMG1/2 bo jest hmmm jakby to ująć? Jest bardziej klasyczne, no i faktycznie znacznej bardziej czuć ducha SM64, a to dla mnie najlepsza rekomendacja. Mi ciężko je porównywać, Galaxy były równie dobre, ale inne zarazem. Jestem dopiero w piątym świecie, a już odnoszę wrażenie, że kto nie dał 10 ten po prostu nie zna się na sztuce.
Opublikowano 28 października 20177 l Najlepsza Zelda od czasów N64? Check Najlepszy Marian od czasów N64? Check Co następne? Dla mnie SMO wciąga dupa SMG.
Opublikowano 28 października 20177 l Ile tu jest znajdziek, sekretow, bonusowych rzeczy, ukrytych leveli itp, to jest niepojete
Opublikowano 28 października 20177 l Następny będzie Metroid. A co do Mariana, aż nie mogę się doczekać poniedziałku jak wpadnie do mnie kolega pecetowiec i mu zademonstruję tego sztosa.
Opublikowano 28 października 20177 l Starałem się zbierać wszystko po drodze w piaskowym królestwie, dostałem info że mogę lecieć dalej - myślę sprawdzę ile księżyców pominąłem. Zebranych: 16/69 Ayyy lmao, no ale 10h. Sam teraz z ciekawosci sprawdzilem i mam 18/69. Gdzie oni to koorwa pochowali xddd Czy bedzie dopiero w b o n u s o w y m kontencie? Edytowane 28 października 20177 l przez hav7n
Opublikowano 28 października 20177 l No właśnie też się zastanawiam. Ta liczba księżycy jest do zdobycia odrazu czy to liczba z księżycami, które pojawią się po end game? Edytowane 28 października 20177 l przez balon
Opublikowano 28 października 20177 l Ja w Mexico Land mam 32/69 wszystko sam znalazłem, niektóre z nich tak były pochowane, że majsterszyk, a do 4 krainy jeszcze nie poszedłem. Wyciskam ile się da z pierwszych 3 krain. Na pewno bez podglądania na YT się poźniej nie obędzie, żeby zdobyć 100% księżyców z gry. Edytowane 28 października 20177 l przez bulaxyz82
Opublikowano 28 października 20177 l Ja tez nie uzywam YT ani poradników, przez co wydluza mi sie rozgrywka. W Dino landzie bylem z 3 godziny bo nie moglem znalezc ostatnich monet i obiecalem sobie ze nie wyjde dopoki nie bedzie komplet. Ksiezyców tez sporo znalazlem, az sprawdze potem ile. Co za giera, a jaka satysfakcja jak po poszukiwaniach wkoncu znajdziesz sekret Edytowane 28 października 20177 l przez Velius
Opublikowano 28 października 20177 l Velius wczoraj nie zjadł kolacji bo tak go Marianek wciągną. Ja natomiast nie zjem zapewne śniadania bo obstaje, że dopiero na obiad się oderwe, gdyż gra wciąga jak bagno i daje tyle przyjemności z odszukiwania tych wszystkich sekrecików. ps: Więcej księżyców w Piaskowym Królestwie, to zapewne ewolucja planszy panowie.
Opublikowano 28 października 20177 l ps: Więcej księżyców w Piaskowym Królestwie, to zapewne ewolucja planszy panowie. To fakt. Bosika załatwimy i .... otwierają się drzwi z nowymi możliwościami.
Opublikowano 28 października 20177 l Ja dzisiaj rano jak wstałem do pracy, to na 5 minutek włączyłem Switcha, a tam znajomi już nawalają w Mario! Sobota, wolne, a ci od świtu giercują.
Opublikowano 28 października 20177 l Teraz zauważyłem, że gdy przechodzimy w 2D w nowym stroju to :). W Zeldzie pomogłem sobie z 3 świątyniami, a tutaj ni (pipi)a, zrobię wszystko sam, choćbym miał 200h przy tym siedzieć :). Edytowane 28 października 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 28 października 20177 l Co to to nie kolego, po 10 godzinach prosze grzecznie odlozyc gre na półke.
Opublikowano 28 października 20177 l Co to to nie kolego, po 10 godzinach prosze grzecznie odlozyc gre na półke. Nie wiem jak można napisać, że gra jest krótka, to tak jakby ktoś pierwszy raz w Mario grał :). Może da się łatwej skończyć, ale za to trudniej wymasterować, toż to easy to play hard to master w jeszcze lepszym, niż w innych Marianach, wydaniu. Edytowane 28 października 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 28 października 20177 l Wszystkich księżyców na razie w żadnym świecie nie znalazłem, ale w każdym odwiedzonym mam max specjalnych monetek - satysfakcja ze znalezienia bezcenna
Opublikowano 28 października 20177 l 10 godzin? 10 godzin to ja już mam, a jestem dopiero w piątym świecie
Opublikowano 28 października 20177 l Ktoś już wie co trzeba zrobić, żeby pojawił się obraz z portalem w danym świecie?
Opublikowano 28 października 20177 l Niesamowita gra. W spoilerze kilka screenów i filmik z małego tricku, niezwykle elastyczne jest poruszanie sie Marianem.
Opublikowano 28 października 20177 l Nie wiem ile mam godzin, ale dalej łażę po tej pustyni i próbuje wydobyć wszystkie księżyce (mam już 47). PERFEKCJA tworzenia gameplayu, który będzie jednocześnie przystępny i wymagający (jeżeli chcemy coś więcej od gierki niż tylko jej zaliczenia).