XM. 10 887 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Ja chyba jestem ślepy, bo na pierwszej planszy kompletnie nie widzę tych księżyców xdZnalezienie wszystkich księżyców bez poradnika to mój cel na ten rok. Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Ja chyba jestem ślepy, bo na pierwszej planszy kompletnie nie widzę tych księżyców xdZnalezienie wszystkich księżyców bez poradnika to mój cel na ten rok. Mission Impossible. Jak sobie przypomnę księżyc nr 33 w Wooden Kingdom to zastanawiam się jakim cudem udało mi się go samemu dopaść, bez żadnego YT. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Ja chyba jestem ślepy, bo na pierwszej planszy kompletnie nie widzę tych księżyców xdZnalezienie wszystkich księżyców bez poradnika to mój cel na ten rok. Mission Impossible. Jak sobie przypomnę księżyc nr 33 w Wooden Kingdom to zastanawiam się jakim cudem udało mi się go samemu dopaść, bez żadnego YT. Ja miałem z kilkoma tak :). Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Ja dopiero przyleciałem do świata Meksyku/Piasku po prawie 4h grania ;p. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Masz już prawie pół gry Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Psim swędem, ale się udało. Zginąłem jakieś 1293 razy. Faktycznie łatwiej to robić w trybie machania łapami? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Graty, jak jakis assassyn klei sie ścian. Cytuj
Xzirev 0 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 (edytowane) PajGI normalnie mission in possible; co to za sztos Edytowane 28 października 2017 przez Xzirev Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Mnie strasznie spodobała się tej kapeluszowej, pierwszej krainy, szkoda, że jest taka krótka tutorialowa. Ale klimat się tam wylewa z ekranu. Jak niesamowicie realistycznie faktura materiału, moheru tam wygląda :). Gra jest wspaniała, cieszę się jak dziecko, cudowne uczcicie. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 (edytowane) Ahahah ten etap jak w sonicach naspeedowany kwiatem po ścianie przez pierścienie xd Edytowane 28 października 2017 przez Orzeszek Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Nintendo jak zwykle zgarnia Oscara w temacie dopracowania i smaczków. Wchodzę na szczyt budynku, leżą sobie puszki. Uderzam w nie, a one się odbijają jak w... Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Dobra, tak trochę odbiegnę od zachwytów. Wczoraj pograłem tylko pół godzinki, dzisiaj troszkę ponad 1.5h. Dotarłem do pustyni, ale zawróciłem od razu do dwóch poprzednich. Czy ja zdążyłem zapomnieć jak to wygląda w Marianach 3D i Marian zawsze był taki.. ślamazarny? Nie da się biegać, czy coś mi umknęło? Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Normalnie biegasz. Poza tym możesz turlać się lub robić odskoki (bieg -> kucnięcie -> skok, jak we wcześniejszych odsłonach 3D). --- Filmami z monetkami natchnęliście mnie, żeby też je zdobyć. Ale żeby nie wrzucić takiego samego filmu, pomyślałem, co innego można byłoby zrobić. Wyszło tak: Jaka ta gra jest cudowna... Czapki z głów! Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Za(pipi)iście to wygląda. Nie mam Switcha i nie planuję kupić dla jednej gry, ale jestem pełen podziwu, jak Nintendo w 2017 potrafi wydać wciągającą platformówkę. W erze sandboxów i coversystemów. Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Przytargałem dzisiaj Switcha z Saturna razem z Marianem... Jaki to jest Sztos! po 2 godzinkach już wiem dlaczego zgarnia takie a nie inne oceny :) Nintendo jednak potrafi. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 :) Nintendo jednak potrafi. No że Nintendo potrafi dostarczać gry z grywalnością urywająca łeb, to jest wiadomo od dawien dawna. Szkoda mi tylko lodzików, którzy traktują Ninendo jako firemke robiącą sprzęt i gry dla dzieci, bo umrą i nawet nie poczują sztosa wymierzonego w ich cebulacką twarz żeby nie powiedzieć mordę. No i karwa zabierzcie ode mnie tego mario odyseje kosmiczną pinć tysięcy, bo już rodzinę zaniedbuje i wszędzie tylko te księżyce widzę. 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Tak samo było za czasów GCN, ludzie tylko wtedy ps2 i Nintendo jechanie z góry na dół a ja się śmiałem jak ktoś porównywał pierwszego Jaka do Star Foxa adventures przecież to było niebo a ziemia albo Mario Sunshine :) teraz dopiero co niektórzy przejrzeli nieco i dostrzegają kunszt Niny ale to pewnie przez szerszy dostęp do internetu i wgląd choćby w oceny Cytuj
funditto 657 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Panowie, mam już ponad 180 księżyców i czas wbić przerwać ceremonię.. wczoraj pisałem, że kolejne światy są jeszcze lepsze..no to się okazało, że później były jeszcze lepsze !! No i już widziałem obraz, który dał mi wspomnienie przeszłości ;) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Pięknie wygląda to wodne królestwo. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Jeden motyw, niby prosty, rozj.ebał mi dzisiaj mózg - stonogi w Lost Kingdom. G E N I A L N E. I jeszcze ta melodyjka przy rozciąganiu się/składaniu Na razie dzięki temu to chyba mój ulubiony świat. No fenomenalne. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 A mnie kręci New Donk, fajnie w całośc fabuly to sie wpisuje. W deszczu? Jeszcze jak. Czyli Mario albo kosmita, albo na wiecznym tripie nie moge doczekac sie zakonczenia, porobi na bank. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 93 ksiezyce pulap 50 na dzien pekl. Wspanialy tytul. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Słodki Jezu, odyseja nie jest idealna, ma parę wad ale wszystko wynagrodzil festiwal w new donk city mój Boże jakie t było dobre cudowne, wspaniałe, szczena na podłodze Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 (edytowane) Normalnie biegasz. Poza tym możesz turlać się lub robić odskoki (bieg -> kucnięcie -> skok, jak we wcześniejszych odsłonach 3D). Repertuar ruchów znam, chodzi mi o szybsze bieganie, tak jak w 3D Worldzie masz pod Y/X. Nie pamiętam teraz kompletnie czy w 64/Sunshine/Galaxy było. Tutaj pod X/Y jest rzut czapki i nie widzę żeby Marian przyspieszał od tego. Edytowane 28 października 2017 przez chmurqab Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Tutaj nie ma szybkiego biegania jak w 3D World. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi