Opublikowano 13 czerwca 20177 l Wszystko jest na dyche i wyglada zaje.biscie. Kto mysli inaczej ten hói nie gracz, dziekuje za uwagę.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Nie wiem co wy z tym miastem xd Cała gra prezentuje się jak gotg i to 8 miesięcy po premierze systemu który na start miał Zelde Mistrzowie.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l To hub z którego Mario będzie się przenosił do innych światów. No ludzie (pipi) Tym gorzej bo go będzie częściej widać:P
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Wszystko jest na dyche i wyglada zaje.biscie. Kto mysli inaczej ten hói nie gracz, dziekuje za uwagę. No mam nadzieję, że to będzie jeszcze lepsze, niż Galaxie, które wręcz uwielbiam, dla mnie najlepsze platformery ever, dziękuję za uwagę :).
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Ten, kto ma Switcha, a nie weźmie Mariana na premierę, skończy w piekle. Swoją drogą ciekawe, czy przesunięcie daty premiery jest pstryczkiem w nos Microsoftowi (niecałe 2 tygodnie przed premierą Xbox One X), czy może Nintendo szykuje na grudzień kolejną bombę.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Satanistyczna mechanika w Mario! Opetanie przeciwnikow! Juz widze te naglowki :D
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Jak patrze na to mario to normalnie zapominam ze to bedzie dostepne na przenosniaku. Wspaniala sprawa
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Moje serce krwawi, że przez 4 miesiące nie będzie dane mi w to pograć :(.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Biorę to day one, zapowiada się mega miodnie. Gameplaye na E3 tylko mnie utwierdziły w tym przekonaniu.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l ale to będzie szło nie nadążą z drukowaniem Edytowane 13 czerwca 20177 l przez ragus
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Nie no - okladka SMo pobiła nawet dla mnie 11/10 okladke The Wonderful 101. GOTY gra GOTY box penis w łapie i ekstaza
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Jenusie nazareński jak ten Marianek wygląda a ta okładka Będzie sztos jako zaczęcie przygody z wąsatym hydraulikiem