Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Level designerzy dali ciała po prostu.

To akurat troche za mocne slowa, tak z reszta posta sie zgadzam - wszystkie te pomysly, o ktorych napisales mogly sie znalezc w grze i bylyby swietne. Potencjal troche zmarnowany, ale moze w drugiej czesci bedzie wszystkiego wiecej.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 220 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Ostatnio kolega mi powiedział, że "w powszechnej opinii miasto jest najsłabsze". Nie skomentowałem tego.

Opublikowano

Level designerzy dali ciała po prostu.

To akurat troche za mocne slowa, tak z reszta posta sie zgadzam - wszystkie te pomysly, o ktorych napisales mogly sie znalezc w grze i bylyby swietne. Potencjal troche zmarnowany, ale moze w drugiej czesci bedzie wszystkiego wiecej.

Masz rację, trochę przesadziłem, bo mi szkoda tego potencjału, co pojawił się jakiś fajny patent to nagle znikał, heh.

Opublikowano

29h i zobaczyłem napisy końcowe. 381 księżyców zebranych. Co za gra i jeszcze masa rzeczy do zrobienia.

Opublikowano

Ciagle szukam 3 monet w New Donk City, az sie zastanawiam gdzie to schowali.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Eeeej to samo. 97 na liczniku i pi zda. Ciekawe czy tych samych nam brakuje?

Opublikowano

A napisz w spoilerze z ciekawości gdzie, sprawdzę, czy to te same:)

Opublikowano

Wydaje mi się, że tam penetrowałem teren ale sprawdzę:)

edyta: (pipi)aniutki jak trafił, faktycznie to te 3 monety xD

Edytowane przez balon

Opublikowano

dokladnie z tymi samymi sie meczylem z godzine :) w koncu odpuscilem, jutub pomogl a mi bylo glupio

Opublikowano

Snow Kingdom wspaniala lokacja :banderas: Narazie jedna z moich ulubionych map.

I taki filmik wrzucam, a wy co dalej po schodach ? :usmiech:

Opublikowano

Gra jest cduna jeszcze nigdy znajdzki mi tyle frajdy co tu nie dawaly i sterowanie z 2 joyconami rozlaczonymi goty dla mnie 1 raz mi taki rodzaj sterowania podpasil a wy jak gracie?

Opublikowano

Nad pro zastanawialem sie przy premierze zeldy jednak jak dotad swietnie mi sie gralo bez niego. Faktycznie ten pad taki dobry? Bo myslalem o zakupie tego z xeno