Opublikowano 6 listopada 20177 l Level designerzy dali ciała po prostu. To akurat troche za mocne slowa, tak z reszta posta sie zgadzam - wszystkie te pomysly, o ktorych napisales mogly sie znalezc w grze i bylyby swietne. Potencjal troche zmarnowany, ale moze w drugiej czesci bedzie wszystkiego wiecej.
Opublikowano 6 listopada 20177 l Ostatnio kolega mi powiedział, że "w powszechnej opinii miasto jest najsłabsze". Nie skomentowałem tego.
Opublikowano 6 listopada 20177 l Level designerzy dali ciała po prostu. To akurat troche za mocne slowa, tak z reszta posta sie zgadzam - wszystkie te pomysly, o ktorych napisales mogly sie znalezc w grze i bylyby swietne. Potencjal troche zmarnowany, ale moze w drugiej czesci bedzie wszystkiego wiecej. Masz rację, trochę przesadziłem, bo mi szkoda tego potencjału, co pojawił się jakiś fajny patent to nagle znikał, heh.
Opublikowano 6 listopada 20177 l 29h i zobaczyłem napisy końcowe. 381 księżyców zebranych. Co za gra i jeszcze masa rzeczy do zrobienia.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Ciagle szukam 3 monet w New Donk City, az sie zastanawiam gdzie to schowali. Edytowane 7 listopada 20177 l przez Velius
Opublikowano 7 listopada 20177 l Eeeej to samo. 97 na liczniku i pi zda. Ciekawe czy tych samych nam brakuje?
Opublikowano 7 listopada 20177 l Wydaje mi się, że tam penetrowałem teren ale sprawdzę:) edyta: (pipi)aniutki jak trafił, faktycznie to te 3 monety xD Edytowane 7 listopada 20177 l przez balon
Opublikowano 8 listopada 20177 l dokladnie z tymi samymi sie meczylem z godzine :) w koncu odpuscilem, jutub pomogl a mi bylo glupio
Opublikowano 8 listopada 20177 l Snow Kingdom wspaniala lokacja Narazie jedna z moich ulubionych map. I taki filmik wrzucam, a wy co dalej po schodach ?
Opublikowano 8 listopada 20177 l Gra jest cduna jeszcze nigdy znajdzki mi tyle frajdy co tu nie dawaly i sterowanie z 2 joyconami rozlaczonymi goty dla mnie 1 raz mi taki rodzaj sterowania podpasil a wy jak gracie?
Opublikowano 8 listopada 20177 l Nad pro zastanawialem sie przy premierze zeldy jednak jak dotad swietnie mi sie gralo bez niego. Faktycznie ten pad taki dobry? Bo myslalem o zakupie tego z xeno
Opublikowano 8 listopada 20177 l Już było miliony razy pisane. Raz zaczniesz na nim grać i nigdy do joy-conów nie wrócisz.