Faka 3 993 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Małe sprostowanie, księżyc za siatkówkę jednak nie mam i tego za cholerę nie mogę zrobić, niby jest mały protip w postaci grania we dwójkę - no ale nadal nie mogę zdobyć XD. Co do skakanki, nie jest takie straszne, tak jak napisałem wcześniej lepiej polegać na słuchu kiedy odbija się i używać na przemian dwóch przycisków odpowiadające za skok tj. B i A. Wszystkie master cupy porobione, zostało mi zrobić Dark Side i Darker Side. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 7 minut temu, Godot napisał: Wpadł księżyc za Darker Side. Łatwo nie było, ale z tych wszystkich ostatnich poziomów zdecydowanie najłatwiejszy był. Zostały więc dwa: za fioletowe monety i (pipi)a skakanka. Ma ktoś 100% na forumku? nie chcialo mi sie farmic hajsu zeby kupic ostatnie 2-3 wdzianka, poza tym wsio zrobione. Moze kiedys dofarmie kase, bo to kwestia godzinki, ale bardzo nudnej godzinki xd Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Też mam wszystkie księżyce, które można znaleźć, ale do 999 nie zamierzam dobijać, farmienie kasy to już przesada. Co do siatkówki - tak jak Faka napisał, najłatwiej jest włączyć grę na 2 osoby i sterować Cappym. Nie ma bezwładności, więc leci dokładnie tam gdzie chcemy i dużo szybciej, niż Mario. Bez problemu da się to zaliczyć. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Przy siatkówce zasnąć idzie ; / pierwsze 5-6 światów mam wymaksowane póki co, kiedyś pewnie dokończę resztę. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 I ja się męczę z siatkówką. Spróbuję samym cappym i zobaczymy. Gra jest naprawdę duża i długa po pierwszym przejściu. Nie rozumiem narzekania na długość rozgrywki. Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Tylko przy siatkówce na dwie osoby trzeba pilnować na początku, żeby Mario stał odpowiednio daleko od boiska, bo w przeciwnym razie Cappy może wrócić do niego przy podleceniu za blisko. Mnie przejście gry wraz ze zdobyciem wszystkich księżyców zajęło około 55h (youtube był grany kilka razy) i nawet przez chwilę się nie nudziłem, gameplay to majstersztyk, movement Mario daje cały czas mnóstwo frajdy. Przed Świętami słuchałem audycji w Polskim Radiu o gadżetach roku i prowadzący jarali się Switchem. Jeden nagle wypalił, że wszystko super, ale Mario go rozczarował, bo za krótki xD Nie uchwyciłem nazwisk, ale ciekawe, czy to nie przypadkiem Komodo dorabia jako radiowiec. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Bedzie sie czym chwalic kolegom w celi lub przed sw piotrem xd 3 3 Cytuj
Godot 416 Opublikowano 8 stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 stycznia 2018 Narazie pochwaliłem się wam Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Gratulację. Nie znam twojej sytuacji ale taki pro tip. Zajmij się lepiej calakowaniem innych gierek na Switcha niż otwierania się i pisania takich głupot w internecie. 1 Cytuj
Godot 416 Opublikowano 8 stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 stycznia 2018 Dziękuję, odwdzięczę się tym samym: nie wierz we wszystko i nie łykaj wszystkiego co jest napisane w internetach Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 A ja wam powiem, żebyście nie wyciągali śmieci z innych tematów, nie offtopowowali i dobrze się bawili grając w gierki na Switcha gratuluję Godot "calaka" 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Darmowe DLC z balonami W lutym będzie. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Tak się wszyscy z tego nabijają, a to pewno będzie niezły sztos na zakrapianych imprezach, w dodatku dodatek za darmoszkę. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Wciskają online gdzie się da... chyba jednak nie chcą zrezygnować z wprowadzenia tego haraczu za granie online Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 No cóż, Joseph Anderson przemówił. Czas przyznać, że to była gra na 7/10 Cytuj
funditto 658 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Dla mnie nadal top 3 ever i spokojnie 10/10 mimo wad, które widzę Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 (edytowane) Już pomijając to, czy ktoś się z nim zgadza czy nie, to typ pyerdoli o tym, że księżyce są bebe przez 2 godziny (czas trwania przeciętnego filmu) głosem człowieka kontemplującego samobójstwo. Mógł zamiast tego wrzucić te swoje obliczenia w excela, nazwać plik odysseynomasterpiece.xls i na to samo by wyszło. No nie da się tego oglądać będąc pozytywnie nastawionym do życia, młodym i pełnym energii mężczyzną. Edytowane 12 stycznia 2018 przez Kinoji Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Gościu ma nudny głos - bardzo merytoryczny zarzut Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Liczy się tylko opinia Dunkeya Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Że im się chciało ten tryb szukania balona wciskać do gry xd Cytuj
Damk 98 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 W dniu 12.01.2018 o 09:19, raven_raven napisał: No cóż, Joseph Anderson przemówił. Czas przyznać, że to była gra na 7/10 Czy to jest gra 6/10, 10/10, czy 8/10? Gra przyciąga słaboobeznanych, i to jest jej zaleta warta +1 do ogólnej oceny. Galaxy1&2 mimo swego znamiennego kunsztu, odrzuci takich graczy poziomem trudności, wymyślnym sterowaniem, czy choćby dzisiaj pikselozą starannie ukrytą w świetnej stylistyce... 3D World już takich błędów nie popełnia udostępniając noob mode, endgame, i inne tego typu ułatwiajki, ale przede wszystkim to tryb kooperacyjny wysuwa się na prowadzeniu i jest głównym motywem przewodnim gierki ułatwiając (lub utrudniając) rozgrywkę. Odyssey działa podobnie, dodatkowo wprowadzając pierdółki z piaskownic/openworldów typu przebieranki, zbieractwo, samo(pipi)ki, itp. Dowodem może być sytuacja gdy kilkuletnie dziecko dostaje w Wigilię Switcha w edycji SMO, a po Świętach nie ma w co grać, bo już przeszło grę (tj. główny wątek). I nie mam na myśli zarzutu niskiego poziomu trudności produkcji, a to, że przez całą Gwiazdkę z ekscytacją naparzało nieprzerwanie w Mario Jako klasyczne Mario bywało lepsze, jako odświeżone Mario bardzo dobre, jako gra świetne. Nie zdziwię się jeżeli ktoś uzna to Mario za GOTY, ale jednocześnie nie zdziwię się gdy w ogóle nie pojawi się w trójce najlepszych gier z 2017... Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Galaxy odrzucające poziomem trudności, co ja czytam xdddd Cytuj
Damk 98 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 2 godziny temu, chmurqab napisał: Galaxy odrzucające poziomem trudności, co ja czytam xdddd Słabo obeznanych z gatunkiem może odrzucić. Ta sama osóbka w przytoczonym przykładzie nie dała rady ukończyć Mario na Wii - po jakimś czasie (mimo początkowego efektu "wow") gra ją znużyła, znudziła, bądź zmęczyła. Obstawiam to ostatnie. Niektórzy nie są przyzwyczajeni do wyzwań, a ostanie generacje samograjek nawet nie próbują ich stawiać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi