Vexilium 425 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Gra strasznie wciąga, ale ma dokładnie ten sam problem, co Gwint w Wiedźminie 3 - nie da się pokonać oponenta z mocniejszą talią kart. Szczególnie przegięci są gracze pecetowi z talią Potworów, która sama w sobie jest zbyt silna, a jako że łatwo się nią wygrywa potyczki, to takie osoby szybciej dostają paczki z jeszcze lepszymi kartami. Gracze, którzy później zaczynają przygodę z betą nie są w stanie łatwo nadrobić stanu posiadanych kart. Chyba wyłączę póki co opcję crossplaya, bo miałem wrażenie, że potyczki z graczami Xboxa były bardziej wyrównane. EDIT: Po wyłączeniu crossplayu gra się znacznie przyjemniej... Edytowane 27 Października 2016 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Dobrze wiedzieć, dostawałem wczytaj okrutne baty grając armią Foltesta. Dopiero po zrobieniu talii Skellige zyskałem więcej szans i wygrałem kilka rozdań. Jakoś nie widziałem w grze możliwości grania przeciwko znajomy z listy... No ale sprawdzę to jeszcze dziś. Chętnie bym z kimś mniej anonimowym zagrał. Po jakichś dwóch-trzech godzinach z grą wprowadzone zmiany, a w zasadzie ulepszenia w systemie bardzo na plus. Świetna oprawa dźwiękowa (motyw skellige ), przyjemna i zazwyczaj płynna animacja. Mogliby tylko usprawnić nieco opisy karty jednostek. Są nieco mało czytelne i w trakcie rozdania zamiast wyrzucać karty z ręki trzeba się doczytywać, czy to aby na pewno ta karta, którą chciało się zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 nie widzialem na xboxie mozliwosci grania ze znajomymi mnie irytuje to, ze jak przeciwnik zagra karte specjalna, to pomimo tego ze "lezy" (pipi)itnie po lewej stronie ekranu, to nie ma mozliwosci jej podgladu (chyba ze jest na cmentarzu, ale i tak lepiej by bylo jakby mozna bylo ja podejrzec tam gdzie jest widoczna...) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Na PC może i jest, ale na XO nigdzie nie widzę opcji rywalizacji ze znajomkami. Wyłączenie crossplaya znacząco równoważy grę. rozdania znacznie częściej wygrywa się lub przegrywa o kilka punktów, a nie o kilkadziesiąt jak do tej pory. Póki co talia Skellige jest moją ulubioną, jak dobrze karty podejdą, to i potwory da radę rozwalić. Edytowane 29 Października 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Rozegrałem kilkanaście partii i wygrałem tylko raz na razie z typem, który też grał podstawowymi kartami. Nie widzę tu żadnych dziennych zadań, żeby grindować i robić nowe karty. Jedyny sposób to wygrywać potyczki, albo kupować beczki za prawdziwy hajs (mikrotransakcje w becie, trochę beka z CDPR). Pogram jeszcze trochę i odstawię czekając na finałowy produkt za kilka miechów, który pewnie kupię nawet dla samej kampanii single player. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Dostałem dostęp do bety i spoko gra. Podstawowymi królestw udało mi się na 4 gry 2 wygrać. Gram na xbox ale z cross playem. Widzę potencjał. Brakuje tylko daily zadań aby było ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja jeszcze niczego nie dostalem. Może się zlituja i przyślą maila. Gralbym ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Oddam kod na xbączka, wysyłam na pw po 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Nie zalapalem sie wiec bede wdzieczny za ten kod. EDIT: Dzieki za kod. Rozegralem wczoraj samouczek i jedna partie online i zaskoczyly mnie zmiany wzgledem Gwinta z W3. Oczywiscie zmiany wydaja sie byc na plus. Z kartami spedzilem wiele godzin w trzecim Wiedzminie wiec ten powiew swiezosci/nowosci przywitalem z entuzjazmem. Edytowane 9 Listopada 2016 przez decoyed Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Mi się podoba że partie są szybkie. Miałem okazję zagrać na WGW i z miejsca się wkrecilem. Doszło też chyba kilka nowych rodzajów kart ale nie zdążyłem się połapać konkretnie ile. Gierka chodzi bardzo płynnie i czekam na kodzik do bety albo od CDP albo od laskawego forumowicza xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 http://bit.ly/2ftWXzz Nadchodzi pierwszy patch do bety - powyżej lista zmian. Dobrze, że nerfią Potwory Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Mam kod na betę, chce ktoś? PW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Otrzymałem kod na samym początku rozpoczęcia bety ale z niego nie skorzystałem bo myślałem, że beta już została zamknięta xD Dopiero wczoraj sobie o tym kodzie przypomniałem i troche pograłem. Rozgrywka tak samo miodna jak w wieśku lecz teraz bardziej zaawansowana i nie taka prosta. Lwia część kart ma swoje umiejętności. Niektóre sytuacje podczas bitew są dla mnie niezrozumiałe ale to beta więc nie moge sie czepiać. Byłem przeciwnikiem nowego interfejsu, na szczęście poprawili tam i tu i pousuwali niektóre zbędne elementy. Obecnie wygląda to i gra się naprawdę świetnie. Ide grać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ciekawe czy to nie jest tak, że kod do Gwinta dostają osoby, które ukończyły Dziki Gon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ciekawe czy to nie jest tak, że kod do Gwinta dostają osoby, które ukończyły Dziki Gon. Przecież by o tym ludzi poinformowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Niektóre sytuacje podczas bitew są dla mnie niezrozumiałe ale to beta więc nie moge sie czepiać. Nieznajomość mechanik to raczej nie jest dobra wymówka do czepiania się :P Swoją drogą, jutro wchodzi nowy update z talią Nilfgardu i nowymi kartami. Twórcy poinformowali też, że będzie nowa fala kodów, więc kto zainteresowany, niech sprawdza skrzynkę. @Nemesis nie jest tak i ja jestem dowodem :P Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Pograłem i dalej mi się nie podoba ta cała oprawa stołu i kart w trakcie gry niczym z Hearthstone'a, ale kurde to dalej Gwint, który przeokrutnie wciąga. Mimo licznych porażek syndrom kolejnej partyjki jest cały czas obecny. Samej gry w Gwinta trzeba się trochę nauczyć od nowa, bo właściwości wielu kart się zmieniły, niektóre mają kompletnie inne zastosowania a i doszły też zupełnie nowe. Dzięki temu poprawiono znacznie balans, gdzie Królestwa Północy i Nilfgaard nie są już dominującymi taliami, choć jak wczoraj zagrałem z kolesiem grającym Czarnymi to nie było czego zbierać ze mnie :potter: Na plus także to, że nie ma od razu możliwości grania gier rankingowych, trzeba wbić 10 lvl, by do tego czasu zbudować sobie w miarę sensowną talię do gry o większą stawkę niż przyjacielskie pojedynki. Ogólnie wrażenia jak najbardziej pozytywne po ograniu tej zamkniętej bety i chyba skuszę się na wersję retail. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Gram od wczoraj i nie mogę się oderwać Oprawa graficzna gorsza niż we wiedźmaku, ale sama mechanika rozgrywki to cudeńko. Wiadomo już jaka będzie cena w retailu? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 podobno to ma być F2P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 F2P, koleżko. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 że tak powiem - jasny gwint Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Give these GWENT Closed Beta codes to your friends so they can join you in the action: J4V4C-PXRM4-PRRDW-H6R69-DQ9VZ and CG226-D7D6G-6F7WY-PP4PP-XT4HZ. Kody na XO, bierzcie i grajcie. Edytowane 24 Marca 2017 przez Hum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jutro podobno Gwint ma trafić również na Ps4..techniczna beta będzie do pobrania z PSS i potrwa chyba do 3 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jutro podobno Gwint ma trafić również na Ps4..techniczna beta będzie do pobrania z PSS i potrwa chyba do 3 kwietniaNareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Skoro jest możliwość grania między platformami to wersja na PS4 będzie tylko jedyna oddzielną platforma od PC i One? Póki co wbiłem drugi level i jest mega. Będzie grane i to dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi