Bansai 11 198 Opublikowano 25 maja 2017 Autor Opublikowano 25 maja 2017 Model F2P standardowy dla karcianek, z ta roznica ze daily sa dosc szczodre z tego co zauwazylem w porownaniu przykladowo do takiego Hearthstone [rok temu przestalem grac, mozliwe ze cos sie zmienilo w miedzyczasie]. A co do singla, bedzie za friko, jak oficjalnie pelna wersja wystartuje. @Faka Premium od zwyklych kart roznia sie tylko lepszym 'bling bling' i sa animowane. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 A to beka z premium, to w sumie nie trzeba sobie głowy tym zawracać. Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Ta gra powinna być na smartfony. Gra się naprawdę fajnie, ale po odpaleniu konsoli wolę mecz w U4. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Na mobilkach była by idealna, ale na moim słabiutkim laptopie też się dobrze gra jak tv jest okupowany przez żonę ;) Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Karty są strasznie zmienione względem zamkniętej bety. Osobiście najprzyjemniej gra mi się milfgardem. Świetna jest u nich karta wskrzeszania zmarłych. Po kilku meczach przeciwko ludziom stwierdzam jednak, że talia potworów jest OP. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 Pograłem dziś chwilę. Na początek bardzo mile zaskoczył mnie klimatyczny tutorial. Świetnie gra mi się nilfgardem, choć póki co nie grałem jeszcze w trybie multi. Podoba mi się sposób zdobywania kart dowódców, czyli wyzwania, które są dość wymagające i z początkową talią kilka razy przegrałem. Czuję, że spędzę z tą grą nieco dłużej niż myślałem. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Na lapku jednak lepiej i wygodniej się gra ze względu na myszkę, no ogólnie teraz preferuję ogrywać myszką. Teraz tylko czekać aż zrobią na komórki i można ogrywać byle gdzie jak pan jezus przykazał :D Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 maja 2017 Autor Opublikowano 26 maja 2017 To uczucie kiedy gosc nie wzial pod uwage warunkow pogodowych w nastepnej turze albo cos zle obliczyl i zrezygnowal oddajac mi zwyciestwo. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Co do warunków pogodowych to jestem zdania, że zostały bardzo zmarginalizowane. Jeszcze nie spotkałem się z pojedynkiem w którym warunki pogodowe miały decydujący wpływ na starcie (a doskonale wszyscy wiecie jak duże miały znaczenie w W3). Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 maja 2017 Autor Opublikowano 26 maja 2017 Frost deck potworami jest dosc dobry. Ci ludzie to jacys mocno niecierpliwi sa, przed chwila typek zamiast poczekac do konca rundy, poddal sie, mimo ze jego trebusze by mu zapewnily co najmniej remis. xd Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Beta znacznie poprawiona względem poprzedniej. Loadingi sporo szybsze (choć w menu dale są obecne). Największą wadą wciąż jest brak możliwości rozgrywki ze znajomymi. Chociaż ostatnią rzeczą jaką bym chciał jest cioranie przez sosnowiczanina w karty :/ Dodano tyle elementów względem Wieśka 3, że ledwo ogarniam. Tak na szybko to manewry z dobieraniem kart są podobną bolączką co walka przeciw graczowi z talią Potworów w W3. Wskrzeszanie i dobieranie kart prowadzi do tego, że przeciwnik wygrywa poprzez ilość kart. Na razie średnio grało mi się kartami Północy. I większość potyczek przegranych albo przez dobieranie sobie kart u przeciwnika albo przez słabą moją talię. Nie rozumiem też sensu używania jednostek z tarczami. Zwykle są na 2-3 hity. Ale gra się zarąbiście. Fajnie, że jest możliwość podglądania kart na stole (również u przeciwnika) co pozwala na ustalenie taktyki jak i zaznajomienie się z kartami. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Też wam gra dużo gorzej chodzi po updacie do otwartej bety? No u mnie co chwila pokaz slajdów a wcześniej żyleta. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Mnie się nawet nie chciała załadować. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 rozumiem, ze na kąsolach? na PC wszsytko śmiga. wczoraj był duży update iz tego co czytałem to console peasants mieli jakieś problemy. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 no właśnie gram na PC wszedłem po ponad miesiącu na goga pograć w gwinta, a tam otwarta beta i nie dość że wszystkie karty skasowane, spowrotem 1 lvl mi wbiło, to jeszcze gra regularnie chrupie Cytuj
wozek 77 Opublikowano 15 czerwca 2017 Opublikowano 15 czerwca 2017 no przy przejściu do OB karty były kasowane. odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz. jak nie masz auto aktualizacji zaznaczonej do ściągnij alboj akoś zatwierdź nową wersje gog galaxy i samego gwinta może to coś da. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 (edytowane) Zapowiedź kampanii fabularnej. Podobno ma się pojawić w grze jeszcze w tym roku :) Powróć do świata Wiedźmina w Wojnie Krwi — kampanii fabularnej gry GWINT. Poznaj mroczną, pełna zwrotów akcji opowieść o Meve — zaprawionej w boju władczyni dwóch Królestw Północy. Stojąc w obliczu wrogiej inwazji, Meve zmuszona jest wrócić na wojenną ścieżkę, by odzyskać to, co zostało jej odebrane. Edytowane 22 sierpnia 2017 przez Vexilium Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 W najnowszej aktualizacji jaka miała miejsce 28lutego, dodano do gry Arenę rodem z Hearthstone'a. Jak się wzrorowac to na najlepszych co nie?:) Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Jest to cały czas grywalne na PS4? Chodzi mi o to czy serwery działają, czy tylko na pc? Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Gram codziennie i jest ok. Brak problemów z wyszukaniem przeciwnika w rankingach. Zresztą to chyba crossplay z PC i Xboxem o ile dobrze kojarzę. 1 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Wciągnąłem się ostatnio w tego Gwinta, nawet kupiłem pakiet startowy (w Chinach to tylko 16zł, więc jak za darmo), ale nic ciekawego mi nie wydropiło, prócz Geralta z Igni. Gra zaskakuje pozytywnie, bo przyzwyczajony byłem do Gwinta z W3, który po jakimś czasie mnie już znudził, a tutaj zupełnie nowa formuła w sumie jest. Tylko kart jest ZA DUŻO i nie mogę wydropić nic do jakiegoś fajnego decka. Póki co grałem królową krabopająków i dzikim gonem - w tej pierwszej mam już w sumie sporo jednostek, które pożerają inne i mogę na tym ulepszać inne, ale nadal jakoś nie pyka. Matchmaking też trochę kuleje - sam mam 14 level, a dobiera mi graczy z 80-tym itd. Ale to pewnie przez to, że gram najczęściej po północy polskiego czasu. Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Opublikowano 28 kwietnia 2018 W rankingach matchmaking nie zwraca uwagi na lvl postaci tylko dobiera względem posiadanej rangi. Sam trafiam ludzi co mają 50lvl a wiszą na 17stej randze. To znaczy, że dużo grają niekoniecznie dobrze. Wczoraj mi się udało wbić 18sta, ale z wielkim bólem. Gram Radowidem i tym potworem co zjadajac pancerz pakuje sobie siłę. Ciekawe co się stanie jak już wyjdzie pełna gra. Wszystkie osiągi z bety pojda do kosza? Jeśli tak to póki co nie warto wydać ani grosza na pakiety. Piszesz, że kart jest za dużo, a mi kart jest za mało xD dosyć szybko można kupić to czego się potrzebuje grając wyłącznie regularnie bez pakowania hajsu w karty. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Opublikowano 28 kwietnia 2018 W sumie to prawda - fragmenty kart się sypią, za każde 6 wygranych rund codziennie + 100 złota, po drodze jeszcze daily questy i nie jest źle. No nic, muszę trochę po prostu pograć Cytuj
wozek 77 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Opublikowano 28 kwietnia 2018 10 godzin temu, Szwed napisał: Wciągnąłem się ostatnio w tego Gwinta, nawet kupiłem pakiet startowy (w Chinach to tylko 16zł, więc jak za darmo), ale nic ciekawego mi nie wydropiło, prócz Geralta z Igni. Gra zaskakuje pozytywnie, bo przyzwyczajony byłem do Gwinta z W3, który po jakimś czasie mnie już znudził, a tutaj zupełnie nowa formuła w sumie jest. Tylko kart jest ZA DUŻO i nie mogę wydropić nic do jakiegoś fajnego decka. Póki co grałem królową krabopająków i dzikim gonem - w tej pierwszej mam już w sumie sporo jednostek, które pożerają inne i mogę na tym ulepszać inne, ale nadal jakoś nie pyka. Matchmaking też trochę kuleje - sam mam 14 level, a dobiera mi graczy z 80-tym itd. Ale to pewnie przez to, że gram najczęściej po północy polskiego czasu. jak jesteś nowy to polecam Gwent challenger #3, który właśnie się zaczął (relacja na twitchu). REDzi robią mega klimatyczne turnieje, a turniej rozgrywa się w ... kopalni Wieliczka 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 18 września 2018 Opublikowano 18 września 2018 (edytowane) redzi nie odpuszczają https://www.facebook.com/283103815139159/posts/1889248391191352 Edytowane 18 września 2018 przez Grabek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi