NemoKOF 676 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 18 sierpnia 2018 (edytowane) Musisz chyba kupić wybraną grę z eshopu i potem powgrywac jakieś policzki. Jestem na wakacjach, napisz mi pw a w poniedziałek ci coś podeślę. Edit: wpisuj soft, wiiu i haxchi - masa tego jest https://m.youtube.com/watch?v=hGFt5e7gM_o Edytowane 18 sierpnia 2018 przez NemoKOF Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Opublikowano 18 sierpnia 2018 https://wiiu.hacks.guide/ Krok po kroku wszystko rozpisane, linki przygotowane, lepiej chyba się nie da. 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 18 sierpnia 2018 Nie wiedziałem że też do wiiu jest guide :-) Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 29 listopada 2020 Opublikowano 29 listopada 2020 Panowie, ogrywam gry z NGC na Wii U. Padlet działa, ale pro controller już nie. Czyżby jedynym wyjściem pogrania na dwóch graczy np. w MK Double Dash jest kupno dodakowego pada od NGC i bawienie się w przejściówki? Notabene identyczna sytuacja jest z VC z N64 - Mario Kart 64 obsługuje padlet, ale innych kontrolerów nie. Ktoś, coś? Cytuj
drozdu7 2 786 Opublikowano 10 lutego 2021 Opublikowano 10 lutego 2021 Ktoś bawił sie w to homebrew w ostatnim czasie? Te linki, Romy itp wszystko aktywne i do ogarnięcia dla zupełnego laika? Chciałbym kupić dla emulatorów itp niektorzy naprawdę mają fajnie zmodowane konsole z możliwością odpalania gier z Wii, Gamecube, N64 Cytuj
Plackus 417 Opublikowano 1 kwietnia 2023 Opublikowano 1 kwietnia 2023 Ostatnio kupiłem na allegro przerobione Wii u . Ale nie ogarniam jaka to przeróbka . Nie ma w konsoli karty sd a tylko USB z wgranymi grami . Nie widzę żadnej ikonki od homebrew itd . Ktoś pomoże i podpowie jak sprawdzić co to za przeróbka . Chciałbym dograć jakieś gry na USB i się ogólnie pobawić ale póki co to nie tykam i gram w zeldy Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Powinen być zainstalowany homebrew luncher. Tam odpala się aplikacje. Sprawdź czy na dysku USB jest folder apps i co tam masz. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 2 kwietnia 2023 Opublikowano 2 kwietnia 2023 W dniu 1.04.2023 o 09:41, Plackus napisał: Nie widzę żadnej ikonki od homebrew itd Zazwyczaj homebrew launcher podszywa się za jakąś apkę systemową - Mii Maker, Health and Safety Information, itp. Ale może być naprawdę różnie - aktualnie jest sporo przeróbek. Tych nowych i tych starszych - nie wiadomo na które trafiłeś. Najlepiej skontaktuj się z poprzednim właścicielem konsoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi