gicolek 3 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 Hej panowie,Od jakiegoś czasu zajmuję się dla zabawy tworzeniem najlepszych kilku akcji z danego tygodnia w grze Gears of War 4. W związku z czym szukam osób zainteresowanych podsyłaniem mi swoich akcji i dzieleniem się nimi na moim kanale. To co robię to:1. Tnę akcję. 2. Dodaję muzykę, tag gracza. 3. Czasami komentarz głosowy (po angielsku).Czy są tu jacyś fani Gearsów, którzy chcielby być uwzględnieni? Na ten moment ludzie z Live'a udostępniali mi swojego DVR'a, którego ja zrzucałem na PC i montowałem.Przykład: Czekam na zainteresowanych 3 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Te akcje są dosyć rutynowe w mojej opinii. Plusik jednak za pracę w to włożoną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi