szejdj 2 804 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jak wyjmuję ubrania z suszarki to nie są pomięte. Nie są uprasowane jakby były wyjęte spod żelazka, ale pomięte też nie są. Są mięciutkie, pachnące, świeże, bawełna się odświeża w trakcie "suszenia" i nie ma takiego efektu, że po kilkunastu praniach ubrania są zużyte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Zmywanie naczyń bardzo lubię i często uprawiam, mimo że zmywarka stoi obok. To propozycja Pawel? No ale nikt tu nie pisał tylko o talerzach, a ogólnie o zmywaniu, czyli także upaćkane sztućcze, u srane patelnie, miski od sałatek z majonezem itd. No nic fajnego. Farfocle to także część zmywania. Biorę jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Do szafy wrzucam nieuprasowane, prasuje dopiero przed zalozeniem Gurwa no nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 widzę niezłe ulungi się tu chowają jak nie umieją pozmywać garów bez zmywareczki xD Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Nie umieją? Chyba nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 widzę niezłe ulungi się tu chowają jak nie umieją pozmywać garów bez zmywareczki xD Ić stont. Pewnie pranie robisz na tarce przy pomocy kostki białego jelenia? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Koval od tygodnia na wyspach siedzi, nabrał skilla w zmywaniu garów i ciśnie polaczków ze zmywarkami ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 po co marnować czas na jakies durne zajęcia domowe? lepiej wtedy rukać rekę und grać w gierki, tylko zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 widzę niezłe ulungi się tu chowają jak nie umieją pozmywać garów bez zmywareczki xD Ić stont. Pewnie pranie robisz na tarce przy pomocy kostki białego jelenia? xD pewnie wymyć kibel też się brzydzisz XD ale nie ma kiblozmywareczki to żonka oddelegowana albo wyczekiwanie na teściową co? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 NIE (XD / iks de)Kibelek to z przyjemnością do połysku szoruję, by było miło siadać co rano z kaczorem donaldem w łapce Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak jeszcze chlalem i mieszkalem ze starymi to kazali mi kibel wymyc, za kare. Wymylem na polysk, pachnialo , jesc mozna bylo. Kiedy tylko zmachany wyszedlem z kibla, stary od razu poszedl sr.ac. Takie rzeczy bola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 I to pewnie on był głównym pomysłodawcą tej kary. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Yup Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Mam nadzieję, że nie kazal potem oglądać jak paskudzi Twoje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Większego metrażu, dużego podwórka, kominka, zwierzaka, wszystkich kanałów w tv, głównie ligi mistrzów, ligi hiszpańskiej i angielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) jeszcze pare lat temu napisalbym ze obiadkow bo pomimo tego, ze z rodzicami nigdy nie bylem na wojennej sciezce to jednak z racji charakterow zarlismy sie dosc czesto (taka wloska rodzica co w ciagu 20min potrafia sie 3 razy poklocic by zaraz kazdy wpadal sobie w objecia) i po prostu pragnalem sie wyprowadzic ale z racji ze juz nie mam ojca od roku, mama ma juz 65lat to kurcze zaczyna mnie troche przerazac wizja nieublagana, ze kiedys juz ich nie bedzie tak jak teraz mnie czasem wkurza ze praktycznie dziennie od 6 lat (tyle lat temu sie wyprowadzilem) dzwoni mama do mnie to pewnie kiedys mi tego bedzie brakowac, tak samo jak dopiero po smierci ojca zrozumialem jak zayebiste byly nasze weekendy kiedy przy piwku ogladalo sie od rana do wieczora mecze na canal plus, teraz jak sam ogladam czy z kumplami to jakos ten klimat jest inny co kiedys z ojcem na kanapie gdy (pipi)owalismy przed tv, a mama co chwile upominala, ze mamy byc kulturalni Edytowane 6 Listopada 2016 przez Ficuś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Powinien byc zakaz takich przygnebiajacych postow Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Przyłożę, cegiełkę do Ficusia bo moją mamę pożegnałem w 2009, więc ciężko mówić o braku czegokolwiek po wyprowadzce. Bo nic już nie takie jak dawniej. Nie wspominając o nadchodzących świętach, które zawsze w domu były czymś wyjątkowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Pedały. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Cie yebaly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ja się odnosłem do całości tematu, w ramach kontekstu, ty do mnie. Chcesz o tym porozmawiać, nie wiem, zagłębić się? Obrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Yebnij szpagat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jestem ostatnią osobą tutaj do takich namówień Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Okie from Muskogee, wyczuwam alkohol, uważaj żeby nie było tak jak z Frostim:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 A ty częsciej bywaj w dnd, to będziesz mocniej oświecony przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi