Opublikowano 7 listopada 20168 l Autor No właśnie włączyłem kompa i widzę, na telefonie rzadziej tam zaglądam
Opublikowano 11 listopada 20168 l W sumie to niczego. Czasem nie chce mi się robić obiadu i wieszać prania tylko ;(
Opublikowano 11 listopada 20168 l Tego, że jak wracałem do domu, to zawsze ktoś był do pogadania itp, a teraz, po robocie do pustych 4ch ścian, obiad, komp, gierki, może gdzieś wyjść.
Opublikowano 11 listopada 20168 l A kto ci broni samicę adoptować? Tylko żebuś szybko za ciszą nie zatęsknił
Opublikowano 11 listopada 20168 l Autor Mam kolegę, który wraca po pracy do domu, je obiad przed kompem, a właściwie to dalszą część dnia spędza sam przed kompem. Z jednej strony zazdroszczę mu tej ciszy i spokoju, a z drugiej trochę przeje.bane resztę dnia spędzić w ciszy.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Zalezy przez ile. Poza tym jak ktos ma licencje jedynie typu JR*, to przeciez zyc nie umierac. * Jazda Reczna
Opublikowano 12 listopada 20168 l Tego, że jak wracałem do domu, to zawsze ktoś był do pogadania itp, a teraz, po robocie do pustych 4ch ścian, obiad, komp, gierki, może gdzieś wyjść. Przeciez to jest zaje.biste wlasnie. Nikt ci dupy nie zawraca. Choc to pewnie zalezy od rodzaju pracy, u mnie non stop jest gadane z klientami, a to kto odwiedzi w pracy. Gdybym nie wiem, mial prace na zasadzie siedzenia w biurze w czterech scianach z komputerkiem tez pewnie tesknikbym za gadka po pracy.
Opublikowano 12 listopada 20168 l To ja muszę być chyba jakiś aspołeczny. Nie cierpię ludzi i nie lubię z nimi rozmawiać. Tak mieszkanie bez starych przy jednoczesnej pracy w domu to dla mnie raj.
Opublikowano 7 września 20186 l Sprzątaczki (pipi)a. Ciągle jakiś kurz, ciągle trzeba gdzieś odkurzyć, w kiblu co jakiś tydzień czy dwa zaczyna walić szczynami i trzeba umyć, fujka. Zlew też co chwila zakurzony, okna uyebaned i zaraz trzeba umyć. Zmywanie naczyń, kuchenki, mebli... itd. W(pipi)ia mnie to. I jeszcze kotów brakuje No ale przynajmniej mogę czarne ciuchy w końcu nosić, bo wcześniej jak się kłaki kleiły to przypał xd
Opublikowano 7 września 20186 l Po wyprowadzce od rodziców? Niczego. No dobra, obiadów maminych, ale prócz tego wszystko jest lepsze w ch,uj.
Opublikowano 7 września 20186 l Autor - ziemniaczków z sosem pieczeniowym (takim brązowym) i do tego mizeria (na słono). niestety ale na kuchence indukcyjnej jakoś ten sos nie chce wyjść - psa, Max ma jakieś 15 lat, ledwo żyje, kurła czuje że będzie koniec niedługo i nie będzie mnie
Opublikowano 7 września 20186 l 3 godziny temu, Rozi napisał: Niepłacenia czynszu Tak działa wolny rynek
Opublikowano 7 września 20186 l 10 godzin temu, grzybiarz napisał: - ziemniaczków z sosem pieczeniowym (takim brązowym) i do tego mizeria (na słono). niestety ale na kuchence indukcyjnej jakoś ten sos nie chce wyjść - psa, Max ma jakieś 15 lat, ledwo żyje, kurła czuje że będzie koniec niedługo i nie będzie mnie I co wtedy grzybiarz. Czy Twoje życie jest puste? Czy nic po Tobie nie zostanie? Czy jesteś tylko zwierzęciem, którego świadomosc zniknie razem z ciałem? Odpłyniesz w nicość nie wiedząc nawet, że istniałeś? Warto wierzyć, że wraz ze swoim odejściem połączysz się jako niematerialny byt z resztą sobie podobnych. Czy odchodząc chcesz czuć strach przed nieznanym? Czy jednak pragniesz aby Twoja śmierć była początkiem czegoś nowego? Zadbaj o swoje życie duchowe jak i o swoje ciało. Nie zaniedbuj ani jednego ani drugiego, a z mniejsza obawą doczekasz tej chwili. Bo to czeka każdego. Pragnij bycia czystym i lepszym, pracuj nad swoją wiarą inaczej czeka Cię pustka. Nie rób jednak tego ze strachu przed nieznanym, a z czystego pragnienia i miłości połączenia się z istniejącymi bytami.
Opublikowano 7 września 20186 l Autor yyy nie dokończyłem posta. po prostu nie będzie mnie pewnie przy tym, jak pieseł zdechnie.
Opublikowano 7 września 20186 l Tez mam starego piesela 13lat mieszaniec owczarka i juz ledwo chodzi. Stawy mu padaja mimo, ze nie ma dysplazji to już nogi nie podnosi do szczania. Pamietam jeszcze jak robil przewrotki w powietrzu jak mu się pilke rzucalo. Wrzucałem kiedys nawet fotki do tematu w Hp.
Opublikowano 7 września 20186 l 8 godzin temu, Rozi napisał: Tak działa posiadanie własnego pokoju, dzbanie. Fix'd.
Opublikowano 8 września 20186 l W wielu aspektach z Rozim się nie dogadam, ale szanuję za wychowanie sobie piesków na forum. Szczekają jak na zawołanie xd
Opublikowano 11 września 20186 l Posiadanie domu. Płacenie za czynsz. Does not compute. Brakuje mi krasnoludków, które sprawiały, że pranie w ciągu dwóch dni teleportowało się z pralki prosto do szafek. Nie umiem takich skrzatów skusić żeby się u mnie zalęgły
Opublikowano 11 września 20186 l Obiadów mi nie brakuje, moja mama nigdy nie była fanką kucharzenia. Ale magicznego znikania kurzu mi brakuje