grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 No właśnie włączyłem kompa i widzę, na telefonie rzadziej tam zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 W sumie to niczego. Czasem nie chce mi się robić obiadu i wieszać prania tylko ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Tego, że jak wracałem do domu, to zawsze ktoś był do pogadania itp, a teraz, po robocie do pustych 4ch ścian, obiad, komp, gierki, może gdzieś wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A kto ci broni samicę adoptować? Tylko żebuś szybko za ciszą nie zatęsknił Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Mam kolegę, który wraca po pracy do domu, je obiad przed kompem, a właściwie to dalszą część dnia spędza sam przed kompem. Z jednej strony zazdroszczę mu tej ciszy i spokoju, a z drugiej trochę przeje.bane resztę dnia spędzić w ciszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Zalezy przez ile. Poza tym jak ktos ma licencje jedynie typu JR*, to przeciez zyc nie umierac. * Jazda Reczna Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Tego, że jak wracałem do domu, to zawsze ktoś był do pogadania itp, a teraz, po robocie do pustych 4ch ścian, obiad, komp, gierki, może gdzieś wyjść. Przeciez to jest zaje.biste wlasnie. Nikt ci dupy nie zawraca. Choc to pewnie zalezy od rodzaju pracy, u mnie non stop jest gadane z klientami, a to kto odwiedzi w pracy. Gdybym nie wiem, mial prace na zasadzie siedzenia w biurze w czterech scianach z komputerkiem tez pewnie tesknikbym za gadka po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Od czego jest psn party? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 To ja muszę być chyba jakiś aspołeczny. Nie cierpię ludzi i nie lubię z nimi rozmawiać. Tak mieszkanie bez starych przy jednoczesnej pracy w domu to dla mnie raj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Sprzątaczki (pipi)a. Ciągle jakiś kurz, ciągle trzeba gdzieś odkurzyć, w kiblu co jakiś tydzień czy dwa zaczyna walić szczynami i trzeba umyć, fujka. Zlew też co chwila zakurzony, okna uyebaned i zaraz trzeba umyć. Zmywanie naczyń, kuchenki, mebli... itd. W(pipi)ia mnie to. I jeszcze kotów brakuje No ale przynajmniej mogę czarne ciuchy w końcu nosić, bo wcześniej jak się kłaki kleiły to przypał xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Witamy w dorosłym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Po wyprowadzce od rodziców? Niczego. No dobra, obiadów maminych, ale prócz tego wszystko jest lepsze w ch,uj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Niepłacenia czynszu Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 - ziemniaczków z sosem pieczeniowym (takim brązowym) i do tego mizeria (na słono). niestety ale na kuchence indukcyjnej jakoś ten sos nie chce wyjść - psa, Max ma jakieś 15 lat, ledwo żyje, kurła czuje że będzie koniec niedługo i nie będzie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Że życie było prostsze i miałem mniej różnorakich problemów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 3 godziny temu, Rozi napisał: Niepłacenia czynszu Tak działa wolny rynek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Tak działa posiadanie własnego domu, dzbanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 10 godzin temu, grzybiarz napisał: - ziemniaczków z sosem pieczeniowym (takim brązowym) i do tego mizeria (na słono). niestety ale na kuchence indukcyjnej jakoś ten sos nie chce wyjść - psa, Max ma jakieś 15 lat, ledwo żyje, kurła czuje że będzie koniec niedługo i nie będzie mnie I co wtedy grzybiarz. Czy Twoje życie jest puste? Czy nic po Tobie nie zostanie? Czy jesteś tylko zwierzęciem, którego świadomosc zniknie razem z ciałem? Odpłyniesz w nicość nie wiedząc nawet, że istniałeś? Warto wierzyć, że wraz ze swoim odejściem połączysz się jako niematerialny byt z resztą sobie podobnych. Czy odchodząc chcesz czuć strach przed nieznanym? Czy jednak pragniesz aby Twoja śmierć była początkiem czegoś nowego? Zadbaj o swoje życie duchowe jak i o swoje ciało. Nie zaniedbuj ani jednego ani drugiego, a z mniejsza obawą doczekasz tej chwili. Bo to czeka każdego. Pragnij bycia czystym i lepszym, pracuj nad swoją wiarą inaczej czeka Cię pustka. Nie rób jednak tego ze strachu przed nieznanym, a z czystego pragnienia i miłości połączenia się z istniejącymi bytami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 yyy nie dokończyłem posta. po prostu nie będzie mnie pewnie przy tym, jak pieseł zdechnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Tez mam starego piesela 13lat mieszaniec owczarka i juz ledwo chodzi. Stawy mu padaja mimo, ze nie ma dysplazji to już nogi nie podnosi do szczania. Pamietam jeszcze jak robil przewrotki w powietrzu jak mu się pilke rzucalo. Wrzucałem kiedys nawet fotki do tematu w Hp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 8 godzin temu, Rozi napisał: Tak działa posiadanie własnego pokoju, dzbanie. Fix'd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 W wielu aspektach z Rozim się nie dogadam, ale szanuję za wychowanie sobie piesków na forum. Szczekają jak na zawołanie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Posiadanie domu. Płacenie za czynsz. Does not compute. Brakuje mi krasnoludków, które sprawiały, że pranie w ciągu dwóch dni teleportowało się z pralki prosto do szafek. Nie umiem takich skrzatów skusić żeby się u mnie zalęgły Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Obiadów mi nie brakuje, moja mama nigdy nie była fanką kucharzenia. Ale magicznego znikania kurzu mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi