Opublikowano 26 grudnia 20168 l Każdy prawak-narodowiec to kryptogej, więc po Dżordżu Majkelu płacza w samotności że hej
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Kilkaset razy w dupę to jeszcze nie pedał. To jest receiver a nie giver
Opublikowano 27 grudnia 20168 l http://people.com/movies/carrie-fisher-dies/ Solidny rok, ale nie mający zbytnio wpływu na tabelę Death Game. Edytowane 27 grudnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 27 grudnia 20168 l No 2016 gruba obsada. Bowie, George Michael, Prince, Cohen, Umberto Eco, Muhammad Ali, Wajda, Johan Cruyff, Fisher, Gene Wilder, Anton Yelchin. No i jeszcze Smoleń.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l ale castro też zdechł, więc prowadzący winien sporządzić tabelkę po pierwszym zawodniku ;/
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Może Kirk Douglas? Śledząc newsy pudelkopodobne nie jestem pewien czy Michael nie będzie 1szy.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l ja nie sypiam z chłopcami. a szkoda może w końcu byś poruchał powinineś wiedzieć, że sranie stoi wyżej od ruchania.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Autor Jak donosiło "Daily Mail", ten obrazek był najczęściej ściąganym obrazkiem w internecie w 1995 roku: przez szczytowe pół roku ściągano po ponad 20 tys. razy miesięcznie. Ciekawe, w jakim celu go ściągano. Edytowane 20 stycznia 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Teri na odwiecznym propsie. Pamiętam, że co roku przez jakieś 20 lat Francuzi ją wybierali najseksowniejszą kobietą na tej planecie.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l A mnie swoją morda denerwowała w supermanie, przeciętna. Ale wtedy juz chyba stara była.