Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 328
  • Wyświetleń 79,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

0_o

coś wcześnie. ehh nowotwór oczywiście, teraz doczytałem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Chyba ten rak płuc z 2012 się za nim ciągnął.

Szkoda chłopa. Na półce z tyłu świadectwa skończenia podstawówki mam jego autograf z 1998 roku.

My na bilard i potem Krupówki a Pana Grzegorza spotkaliśmy w nieistniejącej już knajpie 'Mini'.

Opublikowano

Idol lemingów, niech mu ziemia lekką będzie.

Opublikowano

Idol lemingów, niech mu ziemia lekką będzie.

Jakieś mądre podsumowanie od dziadka komunisty? 

Opublikowano

Nawet szacunek że trzymał  to w tajemnicy, bez okładek na viva, bez pie,rdololo, walczył z tym kamerlanie, i  umarł kameralnie, nie lubiłem go zbytnio tak samo jak całego szkła kontaktowego która bardziej  czerstwe nie mogło  byc, mial zenujacy  romans z BB, ale ogólnie spoko. Oczywiscie wyrządził  wiele złego roziemu i jego rodzinie wiec niechec uzasadniona.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ku,rwa ku,rwa, złoty czlowiek z niego był, pamietam jak nie znałem jeszcze jego muzyki i poszedłem na koncert na OFFie, który totalnie mnie rozj.ebał. A co najbardziej wzruszyło to jak Charles zszedł do ludzi ze sceny i przytulał się z wszystkimi i płakał z wzruszenia. Niesamowity facet.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Śpij słodko, ty seksowny skurczybyku [*]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To był słaby sezon, dobrze że nie brałem udziału.

Opublikowano

Nie wiem, nie znam.

Opublikowano

I słusznie, ta nowa fala młodych, amerykańskich raperów to rak w ch,uj.