Dante 453 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 Killing Floor 2 wyszło z Early Access. Może są zainteresowani na jakąś partyjkę? Cytuj
Widget 306 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 Dużo osób tu ma, nawet temat założyliśmy. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Znow zapomniałem usunąć subskrybcji monthly bundla i takim oto sposobem mam Warhammer Vermintinde. Ma to ktoś z forumka? Graliście? Ktoś chętny do gry? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Ja juz dawno temu usunalem subsrypcje bo tez mi sie zdarzalo placicc jak nie chcialem. Nawet zapomnialem o tych monthly. Moj ostatni byl chyba w pazdzierniku, ale widze ze bylo troche ciekawych gier. A co do Warhammera to mowia ze nie najgorsze Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Jak ktoś ma Maksia 3 z dodatkami i jest chętny poszpilić w ten coop-owy tryb to walić śmiało. W samo multi już ciężko, bo niestety wymarło. : ( Cytuj
Dante 453 Opublikowano 1 stycznia 2017 Opublikowano 1 stycznia 2017 Znow zapomniałem usunąć subskrybcji monthly bundla i takim oto sposobem mam Warhammer Vermintinde. Ma to ktoś z forumka? Graliście? Ktoś chętny do gry? Dla mnie gierka troszkę za wolna i wychodzi z niej takie trochę gorszę Left 4 Dead albo Killing Floor ale pograć zawsze można. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi