JLBuraku 3 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Witam, mam problem z trybem NAT. Mianowicie, mam go ograniczonego. Dokładniej to moja konsola używa ''Tryb NAT 3'' Przez co, nie mogę grać ze znajomymi, tworzyć imprez i tym podobne. Czytałem coś o odblokowywaniu portów, ale mógłby ktoś wytłumaczyć mi dokładniej o co chodzi?. Posiadam Router AirLive WL 1600GL. Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Przykłady przekierowań znajdziesz na portforward.com (sporo nie pro, ale pomocne, mimo że podają zbędne porty). Ważniejszy jest dostawca internetu. NAT3 zwykle jest z winy dostawcy (sam router daje NAT2, choć w pewnych ustawieniach może być 3). Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Sprawdź czy masz zewnętrzne ip, dla konsoli ustaw DMZ, nie będziesz musiał otwierać żadnych portów. Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 12 listopada 2016 Autor Opublikowano 12 listopada 2016 (edytowane) W momencie kiedy ustawiłem Enabled, a w miejsce Select a PC ustawiłem adres IP konsoli, PS4 w ogóle nie odnajdywało Trybu Nat, pisało : Niedostępny. //Właśnie sprawdziłem i mam wewnętrzne IP. Miałem problem wcześniej z błędem ws-37397-9, myślałem że dostawca zmienił moje IP na zewnętrzne, jednak z tego co wynika ustawił tylko inne wewnętrzne. Bo różni się od wcześniejszego. Edytowane 12 listopada 2016 przez JLBuraku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi