Sleeper 3 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Witam,otóż przychodze z problemem z joystickiem na androida,jak włączam np g-police lub colin automatycznie kręci się w lewo,pogrzebałem trochę w konfiguracji pada ale nic takiego nie znalazłem będę wdzięczny za pomoc Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Spróbuj zainstalować starszą wersję aplikacji. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 Masz jeszcze emulator FPSe Cytuj
Sleeper 3 Opublikowano 14 listopada 2016 Autor Opublikowano 14 listopada 2016 Spoko colin działa ) tylko g-police coś nie chce się uruchomić,wciskam start gdy już się wszystko załaduje,i nic nie idzie dalej pisze license checked Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 A kupiłeś emulator w Google play czy pobrałeś z jakiejś apkmanii, czy innej stronki? Bo z tego co pamiętam emulator ma dość dobre zabezpieczenia. Polecam kupić go w Google play, wszak na pewno EPSXE na PC używasz od lat:) i warto rzucić twórcom tą dychę, czy ile oni chcą. A przynajmniej masz zawsze najnowszą wersje (autoupdate) i zero problemów z licencją. A jak coś nie działa to piszesz w komentarzu i być może w kolejnej wersji będzie poprawka, właśnie dzięki Tobie Cytuj
Sleeper 3 Opublikowano 14 listopada 2016 Autor Opublikowano 14 listopada 2016 Udało mi się trza było zaznaczyć Digital i accelometr na y lub x Cytuj
Sleeper 3 Opublikowano 14 listopada 2016 Autor Opublikowano 14 listopada 2016 Analogi mi nie potrzebne, na jojyu lepiej się gra niż na ekranie przyciski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi