Skocz do zawartości

Ghost in the Shell (2017)

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HER LIFE...

...WAS STOLEN

HER MEMORIES...

....WAS LIES

NOW....

SHE WILL FIND TRUTH

Opublikowano

Wiedziałem, że strzelający Aramaki źle zwiastuje temu filmowi.

Chociaż historia się powtarza nie wiem, który raz- parę minut filmu i eksperci na forum już doskonale wiedzą, że przez 2 godziny nie będzie nic poza strzelaniem i wybuchami.

Opublikowano (edytowane)

No ja do kina idę, trzeba wesprzeć te niszowe filmy z nieznanymi aktorami, poruszajacymi nie koniecznie modne tematy.

A tak powaznie to idę, żadam od filmu dwóch scen, by miały taki ładunek emocjonalny jak  w anime:

- długi poscig za facetem z uzi, pokazujacy tokyo,

- uzmysłowienie smieciarzowi prawdy o  jego zyciu,

Sceny próby otwarcia włazu przez Motoko nawet nie wspominam, chociaz byłoby fajnie.

Edytowane przez milan
  • Plusik 1
Opublikowano

Jak skakała z budynku to była naga a w filmie nie jest. Dlaczego? Skoro Bułonson taka cwana i pcha się w takie filmy to niech świeci czym trzeba. A nie, że skończy się na "mądrych" minach i półotwartych ustach.

Opublikowano

Jak skakała z budynku to była naga a w filmie nie jest. Dlaczego? Skoro Bułonson taka cwana i pcha się w takie filmy to niech świeci czym trzeba. A nie, że skończy się na "mądrych" minach i półotwartych ustach.

w zasadzie jest naga, w filmie po  prostu jej powłoka zewnetrzna została zrobiona bez szczegółów intymnych.

Akurat to mnie nie dziwi, mozna sie zastanawiac po co zrobiono brodawy i vagine w anime.

Motoko to nie model do usługiwania w zakresie seksualnym.

Opublikowano

Btw. z Bormy i Ishikawy oczywiście musieli zrobić murzynów

Kto wie,może na dokładkę zrobią z nich parę gejów by było tak trendy i "na czasie".

ale już Scarlett w roli głownej wam nie przeszkadza?

Opublikowano

eksperci na forum już doskonale wiedzą, że przez 2 godziny nie będzie nic poza strzelaniem i wybuchami.

będą flashbacki jak wypasała owce pod Gubałóką i młody juhas się do niej zalecał

Opublikowano

w zasadzie jest naga, w filmie po  prostu jej powłoka zewnetrzna została zrobiona bez szczegółów intymnych.

Akurat to mnie nie dziwi, mozna sie zastanawiac po co zrobiono brodawy i vagine w anime.

Sama mówiła raz czy dwa, że ma ciało kobiety ponieważ w takim się dobrze czuje a przy okazji

przed cyborgizacją była paroletnią dziewczynką.

Więc jej wybór nie dziwi, ani tymbardziej chęć bycia 'pełną' kobietą'.

Dlatego suty i wagina. Seks też jest w stanie uprawiać i to robi.

Milan nieuważnie oglądałeś :[

Opublikowano

moze Masorz ma racje, tak czy tak Scarlett pokazała wszystko  w innym filmie, a na akiej pierdółce nie powinno nikomu zależeć,  brakowałoby tylko wystajacych liści.

Pewnie będzie w werji xxx, dick in the shell

Opublikowano

ale już Scarlett w roli głownej wam nie przeszkadza?

Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Ja nie spodziewam się wiele po tym filmie ale z ciekawości się  MOŻE przejdę do kina zobaczyć cóż to burgery spłodziły.

Mangowa Motoko miała swoje "przygody" na boku.

Co się tyczy nagości to Motoko jako cyborg może ma "opcję kamuflarzu termooptycznego w skórze. Jej cialo to własność Sekcji 9 więc dodanie takowej opcji w trakcie składania jej ciała przez Megatech jest uzasadnione. Bądź też jest to bardzo cienki i obcisły strój. Choć już nie pamiętam jak to było w mandze, musiałbym przewertować tomik.

• 3 tygodnie później...