Opublikowano 21 listopada 20168 l ja tam kropke odpalam codziennie dla zbicia czasu jak mi sie nudzi raz w robocie przy biurku odpalilem i zapomnialem ze dzwiek mam wlaczony i mi (pipi)lo "KWIIIIK" na caly pokoj. Wlasnie, moze zmien dzwiek startu gry, bo to "PIPIPI" jest (pipi) nie łam się, pracuj nad grą, a z promocją dasz radę. Rozsyłasz po forumkach, wykopach, wciskasz na siłę gdzie się da i jakoś pójdzie, przynajmniej w takiej mocno ogólnej wersji jak zrobisz cos naprawde fajnego i jestes tego pewien to mozesz dogadac sie nawet z jakim jutjuberem co by Twoja gierke zaprezentowal na swoim kanale, zawsze sie jakies "domowe" sposoby na reklame znajda.
Opublikowano 21 listopada 20168 l @Zdunek Sklep google to śmietnik i ciężko wyłowić coś wartościowego. Musisz się z tym pogodzić. Najgorsze, że steam też już pomału robi się takim śmietnikiem.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Huawei P8 Lite, po przegranej gra miała freeze na jakieś 20 sekund, po czym jednak się odblokowała. Całkiem fajne!
Opublikowano 22 listopada 20168 l Zdunek, powrzucaj grę na fora o androidzie, albo podeślij na strony recenzujące gry na andka. Zawsze to jakieś darmowe promo :-)
Opublikowano 22 listopada 20168 l Zdunek pewnie większość tych rzeczy już wiesz, ale i tak polecam posłuchać, jest co nieco o wydawaniu gier na mobile: Ogólnie cały kanał polecam
Opublikowano 22 listopada 20168 l Nieprawdą jest że gry nie można znaleźć z poziomu sklepu w telefonie bo ja ją tak właśnie znalazłem. Aczkolwiek była bardzo bardzo nisko Edytowane 22 listopada 20168 l przez czapa
Opublikowano 23 listopada 20168 l Autor Bardzo chętnie.Tylko może do następnego projektu, szkoda marnować twojego czasu.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Potestowalbym Xd nowy. Jak cos daj znac: http://www.adobe.com/uk/products/experience-design.html?sdid=19SCDRPP&mv=search&s_kwcid=AL!3085!3!154522606734!e!!g!!adobe%20xd&ef_id=WDSipgAAACe9M0tu:20161123181637:s