Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Ten jeszcze nie polecial, a juz "refund", "compensation". XD Jak masz ubezpieczenie wykupione, to dostaniesz zwrot pieniedzy lub zastepczy lot. Ludzie zwykle nie biora, zeby przycebulic. Pozniej jest placz. Polecam strone przewoznika.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l 24 minuty temu, krupek napisał: A żaden Wizzair nie lata? A no pewnie, że lata, skyscanner pokazuje, że nawet w dobrych cenach w ostatnim tygodniu września.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Całe UK z 300zl w kiermanie, maciucha nagraj vloga jak ci się to uda.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Kup lot Ryanair -> skasuja -> dostajesz zwrot kasy + odszkodowanie = profit i wieksza kasa na Londyn Pasztet Tesco Express Co do Yorku to polecam, Liverpool zreszta tez. Bylem i bardzo milo sie zaskoczylem, teraz jeszcze pogoda ma byc upalna do poczatku pazdziernika wiec i to tez wplynie na pozytywny odbior Edytowane 7 sierpnia 20186 l przez hav7n
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l mi liverpool tak sobie siadl niby spoko ale w sumie nie ma nic do roboty tak samo manchaster, ale tak czy inaczej baw sie dobrze
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l zabookowałem bilety z ubezpieczeniem za 4 dyszki/osoba jak pan Maus powiedział, lecimy na 4 dni do Manchesteru i 3 dni do Yorku ja bym dołożył tysiaka do tego Londynu, żeby on miał ręce i nogi, a nie jedzenie pasztetowej, ale laska mi marudziła że nie da rady, więc może innym razem
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Daj znac jak przylecisz do Londynu. Pojdziemy do Duke of Wellington: https://www.facebook.com/pg/Duke.Of.Welly/photos/?ref=page_internal Z Manchester oraz York nie pomoge niestety. O szczegoly pytaj sie Pan @Siara_iwj, jego rewiry.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Z atrakcjami Manchesteru nie pomogę, ja tam jeżdżę głównie na koncerty. Potem nocny po redbulla na odmulenie i wio do domu.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l jak najlepiej rozegrać kwestię gotówki przy wyjeździe? przed wyjazdem wymienić w kantorze, założyć jakieś konto w obcej walucie, revoult?
Opublikowano 13 września 20186 l W dniu 31.08.2018 o 22:48, krupek napisał: Pieniążki w podrwel i elo. trochem cie cykam że mnie okradną czy coś ale chyba nie mam wyjścia chociaż te 0,15 groszy na spreadzie przy tych ~150 funtach które zamierzam wziac w gotówce to też nie taki dramat
Opublikowano 13 września 20186 l W dniu 31.08.2018 o 22:48, krupek napisał: Pieniążki w podrwel i elo. W co?
Opublikowano 13 września 20186 l 21 wiek i gotówka na wyjazdy xD Bierzecie 2 tysiące i rozkładacie oszczędności po kieszeniach na wypadek kradzieży ?
Opublikowano 14 września 20186 l Londyn - co warto zobaczyć/spróbować? Może warto spróbować rzucić bekonem w meczet i zobaczyć co się stanie? :|
Opublikowano 14 września 20186 l 14 godzin temu, krupek napisał: Takie coś na pieniądze, karty, ser, szynkę itd. To był portwel 12 godzin temu, Pajda napisał: 21 wiek i gotówka na wyjazdy xD Bierzecie 2 tysiące i rozkładacie oszczędności po kieszeniach na wypadek kradzieży ? A wiesz, że nie we wszystkich miejscach zagranicą da się płacić kartą?
Opublikowano 14 września 20186 l Ale my tu nie rozmawiamy o Burkina Faso, tylko Londynie i kraju pierwszego swiata, najlepszym w Europie a moze nawet i na swiecie.
Opublikowano 14 września 20186 l Nie przypominam sobie, żeby w Londynie była sytuacja, żebym musiał użyć banknotów zamiast karty, tam chyba nawet sprzedawcy kukurydzy na victoria mają terminale. Poza tym jest wiele banków oferujących darmową wypłatę w bankomatach na świecie i naprawdę korzystne przeliczniki dla transakcji walutowych ( alior bank). Londyn i Bristol - mogłbym mieszkać
Opublikowano 1 lutego 20196 l Hejka, planuję w maju wycieczkę do Londynu. Żona jest psychofanką Harrego Portjera więc naturalnym myślę o odwiedzeniu takich przytułków dla fanów. Był ktoś w takich miejscówkach, czy są one kosztowne i takie tam?