easye 3 372 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Naszła mnie ochota na jakis tytul w stylu Diablo 3 - hack'n'slash do piwa wieczorami, a Grim Dawn dostaje rewelacyjne oceny. Gra powstawala dosc dlugo, pieniadze zostaly zebrane z Kickstartera i chyba wyszla z tego calkiem niezla gierka! Duży, klimatyczny świat, fajny artstyle z przyjamna dla oka grafika, sporo klas do wyboru - chyba sie skusze! Gral ktos ? Ciekaw jestem jak sprawuje sie na padzie... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Czaiłem się na ten tytuł już dawno temu, ale dopiero niedawno wyrwałem go w humble store po zniżce z dlc. Mocno mnie bolało, że nie wyszła w wer pudełkowej no ale cóż. Ogólnie mam w pi.ździe czy można w tej grze dublować przedmioty w skrzynce, przerzucać save między kontami. Gram dla własnej przyjemności w kampanię i w tym ten tytuł jest wyborny. Granie online z randomami jakoś nigdy mnie w diablo nie kręciło, klimat i design tu się liczy. Do tego fani pracują nad polonizacją, na razie wyszła jakaś wersja tłumacząca główny wątek bodaj mimo to trzymam kciuki że uda im się z resztą. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Czyli fabularnie daje radę ? Bo bym dopłacił w humblu do tego Czy fabuła tak durnowata jak w van helsingu czy diablo 3 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Nie wiem, to zależy jakiej fabuły oczekujesz po klikadle poza uratuj świat, zabij złych ? Ogólnie jakiś tam wątek i srol jest ale nie przesadzajmy. Akurat Diablo 3 podoba mi się za uściślenie wydarzeń z poprzednich części. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Ja zawiodłem się na diablo 3 z powodu braku tego klimatu 1 czy 2 . To zła gra nie jest ale poprzednicy zawyzyli poprzeczkę Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Ta gra jest bardziej rozbudowana i mhroczniejsza od diablo3. Mi tam grało sie świetnie. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 23 listopada 2016 Autor Opublikowano 23 listopada 2016 (edytowane) Przeza(pipi)ista gra! W rozwoju postaci z poczatku mozna sie zgubic, bo nie jest to tak przejrzyste i intuicyjne jak w Diablo, ale od czego jest Wiki. Grywalnosc na poziomie Diablo, mroczny setting, swietne otoczenie - no ja jestem kupiony! Na padzie co prawda gra sie slabo (widac ze tytul byl przygotowywany wylacznie z mysla o PC),ale nawet na taborecie nie moge sie oderwac! Jeszcze obecna cena - na allegro klucze po 40-50 zl, polecam z czystym sumieniem ! Edytowane 23 listopada 2016 przez easye Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Tak się zastanawiam, bo chyba nie było posta, żebyś nie napisał jak to gra nie jest w stylu Diablo 3 i jaka to ona nie jest podobna do Diablo. Czemu po prostu nie kupisz sobie Diablo 3? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 23 listopada 2016 Autor Opublikowano 23 listopada 2016 Bo prawie scalakowalem na 360tce i zrobilem platyne na PS4 ? Chyba wystarczy Dlatego tez szukalem czegos w podobnym stylu. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 No to ma sens. Chociaż akurat wersja na PC jest na oko 3x lepsza od konsolowych, ale to tylko moja opinia. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 chyba dopłace do mojego humble bundle . Tylko kiedy ja to wszystko ogram Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 24 listopada 2016 Autor Opublikowano 24 listopada 2016 ja tam rzucam obecnie wszystko na rzecz Grim Dawn (no poza FIFA, bo znowu zbliza sie liga weekendowa ), ale gra juz mnie pochlonela. Wielka szkoda, ze nie wyszla na konsolach! Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 (edytowane) az mnie tym zainteresowaliscie, tym bardziej ze teraz jest w bundlu, a obok niego duchowy nastepca ukochanego przeze mnie dungeon keepera Czy granie na padzie jest bardzo niwygodne? mycha+klawiatura do glowny powod dla ktorego nie lubie grac na pc w D2. (i w sumi w kazda inna gre) Edytowane 24 listopada 2016 przez Rayos Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 Jeśli to jest szanujący się H'n'S to granie na K+M powinno być jedyną słuszną opcją 1 Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 24 listopada 2016 Autor Opublikowano 24 listopada 2016 Rayos - musze sprawdzic jeszcze raz, bo wczoraj ewidentnie podlaczajac pada podczas gry cos nie zadzialalo jak trzeba i zamiast klawiszy skrotu do skili otwieraly mi sie jakies rzeczy z dupy. Dzisiaj rano znalazlem w opcjach zmiane celowania, wiec jest szansa, ze jezeli ja zaznaczymy, a wybrane skille beda przypisane pod kazdy z klawiszy to bedzie sie gralo podobnie jak w Diablo. Dam znac pozniej. Podoba mi sie tez mozliwosc laczenia 2 klas - swietny pomysl! Zaczynamy np. jako zolnierz i laczymy go z szamanem, zabojca, albo zaklinaczem co daje nam mase nowych mozliwosci! Oczywiscie jest to obligatoryjne, wiec kombinacji na Build jest cala masa ! Do tego jeszcze dochodza skille pasywne ktore zdobywamy za pomoca oczyszczania boskich kapliczek: - no matura, ale daje to milion pomyslow na buildy postaci! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 a jak klimacik i itemy. Klimat bardzie diablo 1-2 czy raczej coś pod d3 lub torchlight. Design wrogów i miejscówek daje radę ? Dużo ciekawych itemów leci czy większość takie se ? Tzn poziom d2 na premierze czy d3 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 Easye a grałeś w Path of Exile? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 24 listopada 2016 Autor Opublikowano 24 listopada 2016 Gralem - ale tam rozwoj postaci mnie kompletnie przytloczyl. xD Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 a jak klimacik i itemy. Klimat bardzie diablo 1-2 czy raczej coś pod d3 lub torchlight. Design wrogów i miejscówek daje radę ? Dużo ciekawych itemów leci czy większość takie se ? Tzn poziom d2 na premierze czy d3 Jest kolorowo, ale mroczniej niż w D3. Bierz tego bundla blantman, ograsz kiedyś tam:) Cytuj
Bremo 0 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Gra wygląda nieźle, ale według mnie nie ma charakteru i nie przyciąga na dłużej. Po prostu po godzinie ma się dość grania w nią. Lepiej już odpalić któreś ze starszych diablo lub mniej popularną (acz też świetną) grę NOX. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Grałem w to od czasów pre-alphy. W skrócie dupy nie urywa. Już wolę w Titan Questa pograć, chyba od tego samego studia. W jakiejś promocji można kupić. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 No od czasów pre alfy myślę że jest lepiej, w pierwotnej formie mi też się nie podobała. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 W nową wersję też grałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi