Opublikowano 24 listopada 20168 l Do właściwego, bo jednak w jakimś sensie kupiłeś cośtam "namacalnego" ;p
Opublikowano 24 listopada 20168 l Ostatnio kupiłem u Kazuo na jakiejś promocji Stridera, Killer is Dead i Batmana: Arkham Origins Blackgate. Generalnie w tym roku przytuliłem(?) jeszcze Godzillę i TMNT: Mutants in Manhattan. Polecam zakupy na PSStore.
Opublikowano 27 listopada 20168 l cyfrowe zakupy? jeszcze jak, ale tylko na black friday i inne takie
Opublikowano 28 listopada 20168 l Przeszedłem na 100% na Wii, teraz czas na lepszą wersję Edytowane 28 listopada 20168 l przez tomzacz
Opublikowano 29 listopada 20168 l Podobno bardzo fajne. 16,50 złota. Oni dalej utrudniają sobie życie, robiąc fotki z telefonów, zamiast cyknąć print screena i przesłać na serwer, jak sie należny.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Autor Podobno bardzo fajne. 16,50 złota. Oni dalej utrudniają sobie życie, robiąc fotki z telefonów, zamiast cyknąć print screena i przesłać na serwer, jak sie należny. Raczej szybciej i wygodniej jest cyknac fotkę komórka i od razu wysyłać przez tapatalka
Opublikowano 30 listopada 20168 l ostanio pare gierek cyfrowych w przecenach wpadlo Volume po taniosci pod VR kupilem Dirt Rally i Tearaway Unfolded jako czarny piatek INSIDE i ABZU dzisiejsze zakupy (flash sale) E:literowka Edytowane 30 listopada 20168 l przez vip77
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Wreszcie będę mógł sobie pyknąć wyścig czy dwa bez zmieniania płyteczek. Gearsy w fajnej cenie to wziąłem
Opublikowano 13 grudnia 20168 l I co tu taka cisza? Święta są, kurierzy/listonosze mają pełno roboty, paczki idą z opóźnieniem - w coś by się pograło i chyba trza w cyfrowej dystrybucji kupić: płacisz, ściągasz i grasz.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Ostateczność. Czekam jeszcze na jedną pakę z Anglii (coś doczekać nie mogę) i wrzucam do prawilnych zakupów growych. Ostation w cyfrze to Dirta Rally kupiłe, ale to już jakiś czas temu.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Ja zakupiłem mistrzowskiego Never Alone, bo wreszcie pojawił się na PS3. Ale to było w czerwcu... Edytowane 13 grudnia 20168 l przez ciwa22
Opublikowano 21 grudnia 20168 l http://imgur.com/a/gakIh Mam nadzieję, że wszystko dobrze widać. Dolny rząd to najnowsze zakupy: Diddy's Kong Quest, Wave Race 64, Super Mario Galaxy, Super Mario RPG i dlc do Fast Racing Neo
Opublikowano 21 grudnia 20168 l To prawda, w Virtual Console są naprawdę genialne gry Mam nadzieję, że zanim pojawi się Switch dostaniemy jeszcze kilka hitów z GBA/DSa/N64
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Kupiłem Mortal Kombat Kollection za jakieś 9 zł na muve.pl. Steamowy kod, wklepuję, pobieram, i gra nie działa, bo ma jakieś Games For Windows i nie mogę wcisnąć Enter, by rozpocząć. Szkoda, bo to trzy pierwsze części klasyki
Opublikowano 21 grudnia 20168 l pewnie musisz klienta GFWL pobrać, a jak nie to pewnie jest jakiś pacz aby to obejść jak w przypadku Fallouta 3 czy GTA IV