Opublikowano 28 grudnia 20168 l Autor Szkoda ze Salt nie jest na vite ;/ Q1 2017 mój drogi, także zakup przyszłościowy
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Darkest Dungeon i Mother Russia Bleeds dobrze ze u gabena można zwracać gierki xD
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Też to Darkest Dungeon kupiłem i na razie trochę mieszane odczucia, ale jestem na początku. Wydaje się bardzo zamotana, niczym dawne rpg-i gdzie bez opisu nie podchodź. No ale dam jej szansę, ma ładną kreskę, a poza tym wydaje się być typowym zapętlaczem - czyli można w nią grać w kółko
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Szkoda ze Salt nie jest na vite ;/ Q1 2017 mój drogi, także zakup przyszłościowy Czy w takim razie jeśli teraz kupi się S&S to z automatu będzie zbundlowana z wersją na Vitę? Niech ktoś to potwierdzi pls
Opublikowano 28 grudnia 20168 l tak, tworcy jakis czas temu sami o tym mowili ze jak ktos kupi wersje na ps4 bedzie mial mozliwosc gry na vicie
Opublikowano 28 grudnia 20168 l na bank? dasz linka? kurde to wstrzymywalem sie od zakupu by kupic na vite by bylem pewny, ze nie ma cross buyu a tu taki news
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Autor jestem w 95% pewien ze gdzies czytalem, ze gierka ma byc w cross buyu.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Autor cross save tez? jestem w 95% ze mowili ze cross save nie bedzie. Znalazlem w ich FAQ: There will be PS4/Vita Cross-Buy, though not cross-save, so if you buy it on PS4 before the PSVita version is out, you will also be able to get the Vita version later. Edytowane 28 grudnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Ludzie, bierzcie Volgarra na Vite. 30 przejść na PC i nigdy dość, łyknę w styczniu wersje na bąka a potem jeszcze na PS4 takie to sztosiwo. Najlepszy indyczek obok Spelunky.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l nawet nie wiedzialem ze Volgarr jest na vicie o_O mam na xone ale podejrzewam ze na vicie bedzie grac sie duzo przyjemniej
Opublikowano 29 grudnia 20168 l ale idźcie w ch,uj z tymi dyskusjami, dwa zdjęcia na całą stronę tematu jak na razie
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Szkoda ze Salt nie jest na vite ;/ Q1 2017 mój drogi, także zakup przyszłościowy to czekam, nazbieralo sie troche indorow na vite
Opublikowano 29 grudnia 20168 l ale idźcie w ch,uj z tymi dyskusjami, dwa zdjęcia na całą stronę tematu jak na razie Na ratunek!
Opublikowano 29 grudnia 20168 l 3 genialne gry na Steam. Dwa point and clicki w klimatach cyber punku od mojego ulubionego Wadjet Eye Games i Undertale, na ktore juz od dawna sie czailem. Nic tylko grac.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l nie ma volgarra w ogole na PSNie europejskim. takze Wlasnie przeczytalem na ich fb o tym, że będzie na poczatku roku na eu i że robią powoli nowy tytuł.