Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 415,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Trochę dobroci do nadrobienia

Blacha tak dobra :obama:

2czy5aq.png

Opublikowano
  • Autor

Szkoda ze Salt nie jest na vite ;/

Q1 2017 mój drogi, także zakup przyszłościowy :lapka: 

Opublikowano

Z okazji urodzin kupiłem sobie grę komputerową  :usmiech:

JT2ls8z.png

Opublikowano

Darkest Dungeon i Mother Russia Bleeds

dobrze ze u gabena można zwracać gierki xD

e772bc60ec2dfbf7bc7f64bd8e3c4166.jpg

Opublikowano

Też to Darkest Dungeon kupiłem i na razie trochę mieszane odczucia, ale jestem na początku. Wydaje się bardzo zamotana, niczym dawne rpg-i gdzie bez opisu nie podchodź. No ale dam jej szansę, ma ładną kreskę, a poza tym wydaje się być typowym zapętlaczem - czyli można w nią grać w kółko ;)

Opublikowano

Czy w takim razie jeśli teraz kupi się S&S to z automatu będzie zbundlowana z wersją na Vitę?

Niech ktoś to potwierdzi pls

Opublikowano

tak, tworcy jakis czas temu sami o tym mowili ze jak ktos kupi wersje na ps4 bedzie mial mozliwosc gry na vicie

Opublikowano

na bank? dasz linka? kurde to wstrzymywalem sie od zakupu by kupic na vite by bylem pewny, ze nie ma cross buyu a tu taki news

Opublikowano
  • Autor

jestem w 95% pewien ze gdzies czytalem, ze gierka ma byc w cross buyu. 

Opublikowano

No dobra, wierze na słowo, jak nie to Rejos stawia

2ymydjl.png

Opublikowano
  • Autor

cross save tez?

jestem w 95% ze mowili ze cross save nie bedzie.

Znalazlem w ich FAQ:

There will be PS4/Vita Cross-Buy, though not cross-save, so if you buy it on PS4 before the PSVita version is out, you will also be able to get the Vita version later.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

o super :) to biore w promocji :)

Opublikowano

Ludzie, bierzcie Volgarra na Vite. 30 przejść na PC i nigdy dość, łyknę w styczniu wersje na bąka a potem jeszcze na PS4 takie to sztosiwo. Najlepszy indyczek obok Spelunky.

Opublikowano

nawet nie wiedzialem ze Volgarr jest na vicie o_O mam na xone ale podejrzewam ze na vicie bedzie grac sie duzo przyjemniej

Opublikowano
  • Autor

nie ma volgarra w ogole na PSNie europejskim. takze :dunno:

Opublikowano

to czekam, nazbieralo sie troche indorow na vite 

Opublikowano

ale idźcie w ch,uj z tymi dyskusjami, dwa zdjęcia na całą stronę tematu jak na razie

Na ratunek!

K50Un9d.png

zoSkEAi.png

UlvUuPT.png

Opublikowano

3 genialne gry na Steam. Dwa point and clicki w klimatach cyber punku od mojego ulubionego Wadjet Eye Games i Undertale, na ktore juz od dawna sie czailem. Nic tylko grac.

11ioabn.jpg

Opublikowano

nie ma volgarra w ogole na PSNie europejskim. takze :dunno:

Wlasnie przeczytalem na ich fb o tym, że będzie na poczatku roku na eu i że robią powoli nowy tytuł. :banana: