Opublikowano 2 stycznia 20178 l Trochę ostatnio cyfrówek wpadło, tylko kurde ciężko to zaprezentować w jakiś ładny sposób. Pudełka są dużo bardziej fotogeniczne.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l zakupy gierek na pleja, z grudnia. steam, kiepsko, ale staram się grać na kąsoli, a nie kąputerze Edytowane 2 stycznia 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 3 stycznia 20178 l Tam jest chyba 6 części. Chyba w promo jest teraz za 40. Ale to wersja z PS2!
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Nie dawno z promek wpadl Bloodborne. Teraz Hitman. Polubilem sie z cyfrowkami.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l A zakupiłem sobie ostatnio cyfrówki: - Ori - Resident Evil 4 - Salt and Sanctuary - PES 2017 Screenów nie wrzucam bo i po co.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Kupiene na ostatnich promocjach: dark souls 2, darksiders 2, forza horizon 2 fast & fourious, life is strange i wolfenstein the new order.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Ostatnie 2-3 story napawaja optymizmem jak widze duzo Salt and Sanctuary, plusiki oczywiscie poszly :rose:
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Ostatnie 2-3 story napawaja optymizmem jak widze duzo Salt and Sanctuary, plusiki oczywiscie poszly :rose: Ja nie dostałem. Za co ja płacę? Proszę kierownika.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Ostatnie 2-3 story napawaja optymizmem jak widze duzo Salt and Sanctuary, plusiki oczywiscie poszly :rose: Ja nie dostałem. Za co ja płacę? Proszę kierownika. Nie widzialem przez ten zmniejszony obrazek, jest SaS jest plus.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Kupowałem przed świętami w grudniowej promocji, ale dopiero teraz wrzucam. Disgaeę 5 polecam - zacząłem tłuc w nią przed świętami i nie mogę przestać, a na liczniku już 80 godzin. Pierwszy raz w życiu złamałem się i kupiłem też przepustkę sezonową - niczego nie żałuję! :) Edytowane 11 stycznia 20178 l przez columbo
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Ten Metal Slug to emulacja wersji z PS2. CZEMU SONY TEGO NIE ODZNACZA, mnie to w(pipi)ia. A i jeszcze niedawno kupiłem za 8 dyszek, a tu chwilę później promocja :)
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Jeszcze napisz 30 raz że Ten Metal Slug to emulacja wersji z PS2. Geeezz.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Lipą ogromną jest to, że nie działa na Vicie. Na stacjonarce nie chce mi się w to grać
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Sorry, nie wiedziałem, że tak śledzisz i zapamiętujesz, to co piszę.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Lipą ogromną jest to, że nie działa na Vicie. Na stacjonarce nie chce mi się w to grać Tez tego nie rozumiem, czemu nie ma tego na vicie, no ale od czego jest psp