Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vkO9uu5.png

Ogólnie to szkoda, że Terraria i Minecraft nie są cross-buy chociażby z PS3. Minecraft był kiedyś, ale wyłączyli to :[

Niemniej wypłata dzisiaj na konto wpłynęła to gierki zakupiłem ^_^. Czas pobrać na Vitę i w razie jakbym kiedyś wylądował na bezludnej wyspie z tą konsolą, to powyższy zakup sprawi, że będę miał co robić do śmierci (zakładając, że będę miał prąd na tej wyspie c'nie).

• Plusik 4
Opublikowano

Terraria mega sztosiwo. Co jakiś czas twórcy wypuszczają free patche co dodaje mnóstwo nowego contentu i znowu można grać mnóstwo godzin.

Opublikowano

No w święta zainstalowałem ponownie na PC i kurde ile oni tam rzeczy zmienili, a ile dodali to ło matko boska. Odkrywałem grę na nowo. Największa wada? Nieziemsko wciąga. :frog: 

Opublikowano

Terraria mega sztosiwo. Co jakiś czas twórcy wypuszczają free patche co dodaje mnóstwo nowego contentu i znowu można grać mnóstwo godzin.

To fakt. Nie gram w tą grę aktywnie (kiedyś trzeba znaleźć czas w końcu na nią), ale raz na jakiś czas sobie śledzę jej rozwój i to w sumie niesamowite, że regularnie wychodzą jakieś wielkie, darmowe patche dorzucające grube godziny zawartości. A gra kosztuje 1/4 ceny normalnej gierki AAA.

Opublikowano

Wahałem się między Minecraftem a Terarrią, ale jednak aspekt budowy w 3d i kreatywności przeważył. Co nie zmienia faktu że Terraria też GOTY i rozumiem że niektórych potrafi wciągnąć bardziej, z racji bossów i istnienia celów w tej grze.

Opublikowano

Bardzo ładne zakupy. Jak ten Bastionik na PSV się sprawuje?

BTW, gdyby ktoś chciał Severed kupować, to warto się zastanowić nad Drinkbox Vita Collection: Tales From Space: Mutant Blobs Attack, Kukumele i Severed za 46 zł.

https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/drinkbox-vita-collection/cid=EP2145-PCSB00702_00-DBOXBUNDLE000000

Opublikowano

Ja miałem tylko kukamele, ale mutant blobs mi sie nie spodobal, wiec kupilem samo severed tylko :lapka: 

Bastion jak zawsze GOTY, ale niestety sa dropy i gra plynnie nie dziala :( 

Opublikowano (edytowane)

Bardziej opłacało się kupić Muramasę na początku grudnia, kiedy wyprzedawali ją razem z kompletem fabularnych dlc za 33zł.

Edytowane przez Dajzner
Opublikowano

Ja bardzo skromnie jeśli chodzi o zakupy z wyprzedaży Sony:

ZmqvMFJ.png

Kusi jeszcze ten Darkest Dungeon ale pewnie znowu będzie leżał rok niegrany :/

Opublikowano

nZpZfHW.png

Dlaczego, Sony... [53468]

Na Allegro są chyba 2 używki, więc 59 złota, JAK ZA DARMO!