Opublikowano 23 stycznia 20178 l Autor juz nie są od 3 dni. gratuluje zapłonu, miesiąc były w promo na styczniowej wyprzedaży ;) Edytowane 23 stycznia 20178 l przez Rayos
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Miałem już nic nie kupować do marca no ale wyszło jak zawsze. Miałem już nic nie kupować do marca no ale wyszło jak zawsze. Widząc ten wpis i klikam "pobierz wszystko na PS4", ale nie pobiera ;) heh.. Miłego giercowania.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l ABZU ok 30 zł ARMIKORG - czy jak ten nowy klayman sie zwie - niby opinie średnie, patche jakieś wyszło, no ale 15 zł? To wziąłem.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Pora na poważnie wziąć się za Zeldy 2D. Edytowane 30 stycznia 20178 l przez Hum
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były. No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l o fuck, jakie sztosy na vite, raven ty tate o zawal przyprawisz ile ty hajsu na giereczki wydajesz
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Autor o je.bany kruku, powinienes sie troche wstrzymac, bo jak ojciec na zawal padnie to kto na gierki bedzie dawal? ;/
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Kruk jakie oranko :D Ktoś pisał, że Vita umarła, przecież to ma tyle gier, że o Jezusie
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Ciekawe którą grę ukończysz jako pierwszą? :) i kiedy... Binding of Isaac teraz cisnę, 6 razy Mom's Heart pokonane i cisnę dalej. Ale zanim dojdę do prawdziwego końca (jeśli w ogóle), to minie wieeele godzin. Teraz święta były, to ojca udało się trochę naciągnąć i nie marudził jakoś strasznie. Ale na wiosnę będzie trzeba pewnie przystopować, bo kieszonkowe takiego tempa nie wytrzyma ;/.
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Autor Prawdziwy koniec jest w afterbirth plus także tego ale zanim odblokujesz wszystko w grze to minie wieeeeleee godzin
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Prawdziwy koniec jest w afterbirth plus także tego no gdyby był na Vitę to bym miał Afterbirth, więc nie mądruj mi się tutaj :[
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Autor Luzik, tak tylko lekko się śmieje, bo najważniejsza jest gra i multum rzeczy do ubicia i zebrania ;) zakończenia są tak abstrakcyjne że jedyne co można zrobić po ich obejrzeniu to <zdjęcie skonfundowanego murzyna>
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Czarno widzę tego Afterbirtha na vitę, ostatnio twórca pisał że to "very, very low priority". A tak niedawno wrzucił fotę z afterbirthem na vicie w tle ;/
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Pokazywałem wczoraj kumplowi bloodborne'a i tak mnie zaswędziało żeby zacząć od nowa, że już miałem odpalać, ale przypomniałem sobie, że mam jeszcze na sumieniu tę (mam nadzieję) perełkę.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l W coś trzeba grać na tym PS4 c'nie Stardew Valley na Vicie będzie szarpane w łóżeczku. Zastanawiam się jeszcze nad zakupem Infamous z dodatkiem i GoW3 Remaster, ale nie jestem jeszcze pewien czy jest sens.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Bierz infamous, dobra gierka i pokazuje pazur ps4, jak nie grałeś na ps3 w Gow3 to za dobrą cenę możesz przytulić.