Opublikowano 21 maja 20177 l Narazie bez zdjeć bo w sumie nie wiem co tu wrzucać :o zakupione another world i virginia ;) bedzie grane miedzy kolejnymi częściami bioshocka ;d
Opublikowano 22 maja 20177 l zasililem kolekcje stem re4 hd fear collection alien isolation collection bedzie przy czym sie bać :>
Opublikowano 31 maja 20177 l SP do Deusa, bo bankowo do gierki jeszcze będę wracał, a dodatki ogra się przy okazji (kiedyś, kiedyś). I niby najlepszy DLC do Inkwizycji. Teraz ta gra nikogo, no ale mnie się tam kiedyś podobała, a i przed (prawdopodobnie) czwórką wrócę do tego DA. To takie zakupi z nowej promocji. Na zaś. Po raz kolejny. Ogram. Wierzę. xddd
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Autor Renesans Isaaca na forumku a jak mówiłem że goty, to nie wierzyli i się nasmiewali :/
Opublikowano 1 czerwca 20177 l To który Twój PSN? Easy Gig, czy mevek marshall? To juz nie ma znaczenia. Sprawdz psn ;) Bansai_ w znajomych, wiec to musisz byc Ty .
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Ok, bo już się wystraszyłem, że to jakaś lepsza wersja, ale też mam: Tyle bonusów :) Szkoda że ich nie można wczesniej wybrać, co im szkodzi odpalić wcześniej motyw systemu...
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Autor The Old Blood wisi na X1 od blisko roku nieodpalony, bo czekał aż ogram podstawkę także... może już nie będzie czekał zbyt długo :)