Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 416,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Wracam na pole bitwy 746a858e9cd87d101a35ee4b1f16de04.jpg

Ciekawe, co mieści się w tym jednym megabajcie. "Crack" odblokowujący? :)

Opublikowano

Chyba tak. Bo zaciągało w całości 70,5 gb i te 1m pewnie tylko odblokowuje zawartość. Teraz jest akcja, że można udostępniać premium i ludzie nie mający dodatków grają ze mną na mapkach z dodatków a nic nie musieli zaciągać. 

Opublikowano

ddftF8y.jpg

Zacząłem kiedyś pirata na PC, ale jakoś tak wolę takie gierki na czymś przenośnym. Na początku szok, bo powitał mnie zremasterowany motyw główny i się zasmuciłem, bo jakiś niemrawy, ale na szczęście w opcjach można przestawić na OST klasyczny i jest wspaniale.

:banderas:

Opublikowano
  • Autor

a mi na dniach powinno przyjsc pudelko :banderas: ogralo sie dawno temu na stemie, bardzo fajna gra

PS zremasterowany main theme > klasyczny

sprawdz sobie jeszcze nesowy wariant, AFAIK to taki ex dla switcha, nawet ost NESowy dodaja na plytce do boxa :) 

Opublikowano

RFRMYji.jpg

Jakie to jest zayebiaszcze - trzy fajne gry i jedno goowno, a z karty ściągnęło nieco ponad 15 EUR (-5EUR za zakup min. 20 EUR via PayPal + kasa z kart). PC GAMING? SZANUJĘ.

Opublikowano

RFRMYji.jpg

Jakie to jest zayebiaszcze - trzy fajne gry i jedno goowno, a z karty ściągnęło nieco ponad 15 EUR (-5EUR za zakup min. 20 EUR via PayPal + kasa z kart). PC GAMING? SZANUJĘ.

Ale ten Grip wyjdzie tez na konsole? Bardzo bym przygarnął. 

Opublikowano
  • Autor

ma być podobno na PS4, ale pamietam ze im chyba w zeszlym roku cos kickstarter nie wyszedl.

Opublikowano

fwswM4O.jpg

Na początek wyprzedaży must havy. Może pod koniec steam sale wpadnie coś jeszcze, muszę tylko na spokojnie przejrzeć co warto kupić i przede wszystkim w co mam ochotę zagrać żeby nie kupować na zapas

Edytowane przez kes

Opublikowano

m3g5Mla.png

Coś czuję, że w najbliższym czasie mogę dużo czasu spędzać na autostradzie Poznań-Berlin siedząc na miejscu pasażera (Bla Bla Car? Zawsze szanowałem), więc może się przydać.

Opublikowano

PSU3xGu.png

sDdNl6T.png

Chwilowy powrót do grania na PC uważam za bardzo udany. HL2 robi prawie tak samo jak za pierwszy razem. :obama:

Opublikowano

rNlMoxK.jpg

dodatkowo z cdkeys kupione taniej niż bezpośrednio na steam

+ Rise of the Tomb Raider

+ dodatek do Wolfensteina

ależ będzie grane :banderas:

Opublikowano

kupilem sobie z promocji na stem

shadowman returns

year walk

bardzo intryguje mnie ten drugi tytuł, czuje ze namiesza mi we łbie

BSOSWd9.png

Edytowane przez kermit

Opublikowano

4Qv3lae.png

Chłopaki tak zachwalają, że sam muszę spróbować. A że oddałem GRIP i Icewind Dale (ten GRIP mnie nie kupił, Redout mi wystarczy, a Icewind Dale kiedy indziej wezmę, teraz nie mam czasu na tego typu gry), to dorzuciłem trochę z kart jeszcze i gierka nie wyniosła mnie dużo :).

Opublikowano

"nie mam czasu na tego typu gry" dobrze ze elite dangerous to krótka gierka ;)))

Opublikowano

VfQ2q6p.jpg

Polerando stoolejki na blaszce. Szkoda, że pewnie nie zagram, ale do odważnych świat należy.

Opublikowano

w0Ztzqfh.jpg

Ale dziś zakupy :obemix: 3 jrpgi i goty castlevania.