Opublikowano 19 czerwca 20177 l Wracam na pole bitwy Ciekawe, co mieści się w tym jednym megabajcie. "Crack" odblokowujący? :)
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Chyba tak. Bo zaciągało w całości 70,5 gb i te 1m pewnie tylko odblokowuje zawartość. Teraz jest akcja, że można udostępniać premium i ludzie nie mający dodatków grają ze mną na mapkach z dodatków a nic nie musieli zaciągać.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Zacząłem kiedyś pirata na PC, ale jakoś tak wolę takie gierki na czymś przenośnym. Na początku szok, bo powitał mnie zremasterowany motyw główny i się zasmuciłem, bo jakiś niemrawy, ale na szczęście w opcjach można przestawić na OST klasyczny i jest wspaniale.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Autor a mi na dniach powinno przyjsc pudelko ogralo sie dawno temu na stemie, bardzo fajna gra PS zremasterowany main theme > klasyczny sprawdz sobie jeszcze nesowy wariant, AFAIK to taki ex dla switcha, nawet ost NESowy dodaja na plytce do boxa :)
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Jakie to jest zayebiaszcze - trzy fajne gry i jedno goowno, a z karty ściągnęło nieco ponad 15 EUR (-5EUR za zakup min. 20 EUR via PayPal + kasa z kart). PC GAMING? SZANUJĘ.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Jakie to jest zayebiaszcze - trzy fajne gry i jedno goowno, a z karty ściągnęło nieco ponad 15 EUR (-5EUR za zakup min. 20 EUR via PayPal + kasa z kart). PC GAMING? SZANUJĘ. Ale ten Grip wyjdzie tez na konsole? Bardzo bym przygarnął.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Autor ma być podobno na PS4, ale pamietam ze im chyba w zeszlym roku cos kickstarter nie wyszedl.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l A co będę czekać aż na konsole wyjdzie jak mogę od grubego kupić w przecenie.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Na początek wyprzedaży must havy. Może pod koniec steam sale wpadnie coś jeszcze, muszę tylko na spokojnie przejrzeć co warto kupić i przede wszystkim w co mam ochotę zagrać żeby nie kupować na zapas Edytowane 23 czerwca 20177 l przez kes
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Coś czuję, że w najbliższym czasie mogę dużo czasu spędzać na autostradzie Poznań-Berlin siedząc na miejscu pasażera (Bla Bla Car? Zawsze szanowałem), więc może się przydać.
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Chwilowy powrót do grania na PC uważam za bardzo udany. HL2 robi prawie tak samo jak za pierwszy razem.
Opublikowano 1 lipca 20177 l dodatkowo z cdkeys kupione taniej niż bezpośrednio na steam + Rise of the Tomb Raider + dodatek do Wolfensteina ależ będzie grane
Opublikowano 3 lipca 20177 l kupilem sobie z promocji na stem shadowman returns year walk bardzo intryguje mnie ten drugi tytuł, czuje ze namiesza mi we łbie Edytowane 3 lipca 20177 l przez kermit
Opublikowano 4 lipca 20177 l Chłopaki tak zachwalają, że sam muszę spróbować. A że oddałem GRIP i Icewind Dale (ten GRIP mnie nie kupił, Redout mi wystarczy, a Icewind Dale kiedy indziej wezmę, teraz nie mam czasu na tego typu gry), to dorzuciłem trochę z kart jeszcze i gierka nie wyniosła mnie dużo :).
Opublikowano 4 lipca 20177 l "nie mam czasu na tego typu gry" dobrze ze elite dangerous to krótka gierka ;)))
Opublikowano 5 lipca 20177 l Polerando stoolejki na blaszce. Szkoda, że pewnie nie zagram, ale do odważnych świat należy.
Opublikowano 5 lipca 20177 l Vagrant Story omg ale bym zagrał. Jak to się gra na tej konsolce? Ostatnio grałem na PS3 w to Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka