Opublikowano 10 lipca 20177 l Autor Trochę zakupów na każdą platformę :) Edytowane 10 lipca 20177 l przez Rayos
Opublikowano 12 lipca 20177 l Dobrze że cię nie posłuchał. ale nie blużnij, hyper light drifter > s&s
Opublikowano 12 lipca 20177 l Większość ludzi po prostu ograła obie te bardzo popularne na całym świecie gierki dawno temu, bez celebracji jakby wybierali rasowego konia dla córeczki. "uuuu forumek poleca" Kurde każdy poleca, gra ma masę fanów i dostała dziewiątki, to jakbyś szpanował że skosztowałeś McDonaldsa bo ci koneser Rozi polecił, plebs nie zna tego niezwykłego odkrycia. Edytowane 15 lipca 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 17 lipca 20177 l Wszedłem na czat głosowy by pograć w Rocket League z forumkiem i nakręcono mnie na zakup ;P
Opublikowano 19 lipca 20177 l Pierwsze zakupy cyfrowe w tym roku ;), ostatnio mało co kupiłem gier więc szaleje. Część z nich ograne na PS3 ale kolekcje Uncharted w celu przypomnienia jeszcze raz przejdę ;)
Opublikowano 19 lipca 20177 l Teraz kupiłem Transistor, znowu pod presją użytkownika forum PE. Zdjęcia nie chce mi się robić.
Opublikowano 19 lipca 20177 l Też łykam the witness i chyba how to survive 2, ale to nie wiem, czy warto.