Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 414,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Dobry wybór Adrian

Opublikowano
  • Autor

Trochę zakupów na każdą platformę :) 

ERmS0Uj.png

y7qFajC.png

G4PIz3O.png

Y9mshPX.png

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Dobrze że cię nie posłuchał.

ale nie blużnij, hyper light drifter > s&s

Opublikowano

Większość ludzi po prostu ograła obie te bardzo popularne na całym świecie gierki dawno temu, bez celebracji jakby wybierali rasowego konia dla córeczki.

"uuuu forumek poleca"

Kurde każdy poleca, gra ma masę fanów i dostała dziewiątki, to jakbyś szpanował że skosztowałeś McDonaldsa bo ci koneser Rozi polecił, plebs nie zna tego niezwykłego odkrycia.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Muszę w końcu nadrobić, bo aż wstyd.

Opublikowano

2HIwMMk.png

Rogue-lite? Nie trzeba namawiać.

Opublikowano

fTUWcuw.jpg

Wszedłem na czat głosowy by pograć w Rocket League z forumkiem i nakręcono mnie na zakup ;P

Opublikowano

YWZMeig.png

tyle to ja moge płacić

Opublikowano

Pierwsze zakupy cyfrowe w tym roku ;), ostatnio mało co kupiłem gier więc szaleje. Część z nich ograne na PS3 ale kolekcje Uncharted w celu przypomnienia jeszcze raz przejdę ;)

l33yqOx.png

Opublikowano

Teraz kupiłem Transistor, znowu pod presją użytkownika forum PE. Zdjęcia nie chce mi się robić.

Opublikowano

Też łykam the witness i chyba how to survive 2, ale to nie wiem, czy warto.