Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Wracamy do Harran :banderas: już trzeci raz kupiłem Dying Light

d0edbbde151587ccd673e7bdd0d641aa.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Figuś

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 414,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

7VPDVof.jpg

Za 79zł w promo to wziąłem. Sprawdzę sobie jak Trico zachowuje się po updacie i jak HDR w tej grze wypada na nowym TV :)

Opublikowano

Bardzo dobry wybór :sir: ME to stracony czas i pięniądze.

Opublikowano

Poszedl DMC4 SE i dodatki do RE7 dzięki Big in Japan.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano
Jeszcze spontanicznie dzisiaj, zawsze chciałem pograć w Overwatch: Game of the Year Edition za 160zł + Doom za 59

v0kyMXo.png

Opublikowano

W tym pewnie 35gb patchy. :kaz:

Opublikowano

Jak już się chwalicie co kupujecie to podawajcie od razu ceny pany. Nie wszyscy to robią niestety...

Opublikowano

Najlepiej to widać w historii transakcji:

gMUF08j.jpg

U mnie z lipca zakupy.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

P7jvlX8.jpg

Takie tam dwie pozycje z letniej promocji. BF1 niby bez premium, ale za to z MK, a i jeszcze stów zostaje w kieszeni. :obama:

Opublikowano

xahZ9PA.png

Drugi preorder na PSS.

Opublikowano

I jak wrażenia? Zastanawiam się właśnie, jak HDR?

7VPDVof.jpg

Za 79zł w promo to wziąłem. Sprawdzę sobie jak Trico zachowuje się po updacie i jak HDR w tej grze wypada na nowym TV :)

Opublikowano

I jak wrażenia? Zastanawiam się właśnie, jak HDR?

7VPDVof.jpg

Hdr jest przy końcu. Ale słaby i tak.
Opublikowano

s93093C.jpg

niecałe 20zł :obama:

Kupiłem kilka lat temu ten zestaw za około 30 zł. Tylko były to zwykłe wersje. Jak wydali remastered dostałem za darmo i taką wersję. Steam :notbad:

Tak swoją drogą jedynka mi nie podeszła, po 4 godzinach dałem jej spokój. Dlatego też dwójki nie ruszałem a infinite złe nie było.

Opublikowano

Jedynka cudo. Infinite do kibla