Opublikowano 24 grudnia 20177 l Kupiłem sobie na święta Crasha trylogię na promo. Nie chcę mi się screena robić.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l W związku że do nowo kupioneego pieca trzeba było dosypać niezbędnego surowca, to trzeba przyznać, że w te święta z GoG-iem zasypało, że ho ho!
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Ponieważ na aktualnej generacji jest bieda jeśli chodzi o duże gry do pogrania w co-opie na kanapie, to trzeba się ratować zaległościami z poprzedniej.
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Ależ będzie jeżdżone na dziurawym, siedmioletnim procku Intela i przewspaniałym, pełnym aktualizacji Windows 10
Opublikowano 5 stycznia 20187 l 5 minut temu, kes napisał: Co daje ta przepustka bo chyba nie dostęp do bm i hw? https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/Przepustka-rozszerzajca-Forza-Horizon-3/9NBLGGH4T5FT?rtc=1 daje dostęp do hw i bm
Opublikowano 5 stycznia 20187 l 10 minut temu, ireniqs napisał: Ależ będzie jeżdżone na dziurawym, siedmioletnim procku Intela i przewspaniałym, pełnym aktualizacji Windows 10 Gdzie kupiłeś za taki pieniądz?
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Trzeba liczyć 40 + 9 ten Vacik. czyli niecałe 50zł jakby co. Było na promo w tym linku co podał _Be_ przez 2 tygodnie (okres świąteczny). Kupione dużo wcześniej, zapomniałem tylko o wrzuceniu fotki.
Opublikowano 7 stycznia 20187 l Simsy na padzie heh, podobno nawet da się grać (oba tytuły ogrywa kobita). Ciekawe kiedy będzie jakieś promo na Hot Wheels do FH3. Zaraz upgrade dla koxa i myślałem, że do tej pory już się zaopatrzę.
Opublikowano 7 stycznia 20187 l W dniu 4.01.2018 o 16:04, dee napisał: Zamiast ogrywać dobre gry diablo eternal collection Co to za eternal collection? jest tu już pakiet nekromanty?
Opublikowano 7 stycznia 20187 l kupione dla dziewczyny, ale sam też zagram i zobaczę czy faktycznie takie dobre, jak niektórzy mówią (@Hela )
Opublikowano 7 stycznia 20187 l 13 minut temu, Kinoji napisał: kupione dla dziewczyny, ale sam też zagram i zobaczę czy faktycznie takie dobre, jak niektórzy mówią (@Hela ) Jedna z najlepszych serii ostatnich lat, będziecie się zaje.biście bawić.
Opublikowano 8 stycznia 20187 l Pierwszy raz od 2002 roku, wkręciłem się w tę dyscyplinę niesamowicie. Opinie są mieszane, ale dla nowego gracza chyba będzie git.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Promocje na PSN trwają, no to wpadła piła na posiadówki z ziomkami i rekracyjne pykanie meczyków między większymi produkcjami, a do tego The Frozen Wilds Edytowane 12 stycznia 20187 l przez Frantik
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Cyfrówka za 479. Chyba najdroższa gra tutaj. Trza było Lego sobie kupić
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Zakup niczym BF1 z season pass na premierę. Co to ma że tyle kosztuje? Druga część gratis jak wyjdzie? xd