Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 418,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

W związku że do nowo kupioneego pieca trzeba było dosypać niezbędnego surowca, to trzeba przyznać, że w te święta z GoG-iem zasypało, że ho ho! ;)

29yle2f.jpg

Opublikowano

Ponieważ na aktualnej generacji jest bieda jeśli chodzi o duże gry do pogrania w co-opie na kanapie, to trzeba się ratować zaległościami z poprzedniej.:drinks:

Ic0aYcN.png

Opublikowano

Zamiast ogrywać dobre gry :obama:

ms2ToLO.jpg

Opublikowano

GZouVLr.jpg

Ależ będzie jeżdżone na dziurawym, siedmioletnim procku Intela i przewspaniałym, pełnym aktualizacji Windows 10 :banderas:

Opublikowano

Co daje ta przepustka bo chyba nie dostęp do bm i hw?

Opublikowano
10 minut temu, ireniqs napisał:

GZouVLr.jpg

Ależ będzie jeżdżone na dziurawym, siedmioletnim procku Intela i przewspaniałym, pełnym aktualizacji Windows 10 :banderas:

Gdzie kupiłeś za taki pieniądz? :obama: 

Opublikowano

Trzeba liczyć 40 + 9 ten Vacik. czyli niecałe 50zł jakby co.

Było na promo w tym linku co podał _Be_ przez 2 tygodnie (okres świąteczny). Kupione dużo wcześniej, zapomniałem tylko o wrzuceniu fotki.

Opublikowano

rayY2Rx.jpg

Simsy na padzie heh, podobno nawet da się grać (oba tytuły ogrywa kobita). 

Ciekawe kiedy będzie jakieś promo na Hot Wheels do FH3. Zaraz upgrade dla koxa i myślałem, że do tej pory już się zaopatrzę.

Opublikowano
W dniu 4.01.2018 o 16:04, dee napisał:

Zamiast ogrywać dobre gry :obama:

diablo eternal collection

Co to za eternal collection? jest tu już pakiet nekromanty?

Opublikowano

dokladnie tak, w tym wydaniu jest juz wszystko

Opublikowano

c9kUsKY.jpg

kupione dla dziewczyny, ale sam też zagram i zobaczę czy faktycznie takie dobre, jak niektórzy mówią (@Hela )

Opublikowano
13 minut temu, Kinoji napisał:

c9kUsKY.jpg

kupione dla dziewczyny, ale sam też zagram i zobaczę czy faktycznie takie dobre, jak niektórzy mówią (@Hela )

Jedna z najlepszych serii ostatnich lat, będziecie się zaje.biście bawić. 

Opublikowano

olLpyxG.png

Pierwszy raz od 2002 roku, wkręciłem się w tę dyscyplinę niesamowicie. Opinie są mieszane, ale dla nowego gracza chyba będzie git.

Opublikowano

Promocje na PSN trwają, no to wpadła piła na posiadówki z ziomkami i rekracyjne pykanie meczyków między większymi produkcjami, a do tego The Frozen Wilds :)

BozdLSz.jpg

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB :D

9Z0Lx2d.png

Opublikowano

Cyfrówka za 479. Chyba najdroższa gra tutaj.

Trza było Lego sobie kupić :) 

Opublikowano

o (pipi)a xDD

Opublikowano

Zakup niczym BF1 z season pass na premierę. Co to ma że tyle kosztuje? Druga część gratis jak wyjdzie? xd