Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
66. Prey 24.03.2018 59,00
65. Sleeping Dogs™ Definitive Edition 24.03.2018 18,75

18 zeta SD, może w końcu ogram, a o Preyu sporo dobrego się naczytałem. 

• Plusik 2
Opublikowano

Zakup z zeszłego tygodnia, zapomniałem wrzucić :lapka:

jVwWcsQ.jpg

Do backloga. Jedyne Anczarted, w które nie dane mi było zagrać. W tej cenie chyba było warto, nawet jeśli wrażenia będą takie se. Acz mam nadzieję pozytywnie się zaskoczyć. :) 

• Plusik 1
Opublikowano

Wpadła moja TRZECIA gra na Nintendo Switch. Lody zostały przełamane, teraz może pójdzie z górki. :yakubu:

No a sama gra? Sztos niby jakiś. :dunno:

yEe7RSz.jpg

• Plusik 2
Opublikowano

A jak w sklepie płacisz kartą, to też masz obawy związane z zapisywaniem danych kart płatniczych? :)

Większe ryzyko, że Cię ktoś okradnie masz w sklepie/lokalu (wystarczy lekko zmodyfikowany terminal, ewentualnie obciążenie większą kwotą). A jak masz płatności zbliżeniowe, to i w autobusie można Cię 'zeskanować'.

• Plusik 1
Opublikowano
10 godzin temu, OsciBosci napisał:

Wszystko kupujecie za tzn. kasę z karty? Nie ma obaw związanych z zapisywanie danych kart płatniczych? 

Kartą ale raczej nie trzymam danych na stałe. Dodaję do portfela jak chcę coś kupić i usuwam kartę.

Opublikowano (edytowane)

@mozi to nie ma znaczenia, tylko sobie stwarzasz dodatkową robotę. Kiedyś też tak robiłem, ale gdzieś wyczytałem, że w przypadku zhackowania, to nie ma żadnego znaczenia, czy Ty usunąłeś te dane, czy nie.

Edytowane przez grzybiarz
  • Plusik 1