Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

v4siBiy.jpg

Gra ląduje dzisiaj we wtecznej. Zakupione bez żadnego zastanowienia, szczególnie że jest za 37.49 zł :)

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 414,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

O kureła -  a trójeczka jest już w BC? Ale by pograł teraz bez tego ciągłego miętolenia płytki w napędzie jak za czasów PS2. 

Opublikowano

Trójeczka jako tytuł z pierwszego Xbox'a jest we wstecznej ale tylko dla 360tki. Może w przyszłości pojawi się we wtecznej ma X1, mam nadzieję że razem z Jet Set Radio Future.

Opublikowano

DOSTAJESZ AWANS SK,URWYSYNU

nie miałem pojęcia, że Burnoucik jest na X1, wjeżdża bez popity wraz z SSX3

pdmx.png

f3yird.png

(niestety przy zakupie SSX3 zapomniałem zrobić screena i zostało takie brzydactwo :smutas:)

Opublikowano
  • Autor

sprzedałem pudło, ale zatęskniłem trochę, to wleciała cyfra :) jak online to IMO tylko cyfra, nigdy mi sie carta nie chciało zmieniać, żeby zagrać 1-2 meczyki.

LPxlBY5.png

Opublikowano

Od dawna chciałem zagrać, ale czekałem na mobilna wersje. Czas odkurzyć vite.

sBiB7gX.jpg

Opublikowano

Pięniadze to akurat nie problem, szkoda czasu raczej. 

Opublikowano

Raczej chodzi o to, że gra to orka na ugorze z nienatchnionymi lokacjami i denną fabułą, do tego jest dość długa. 

Opublikowano

Polecam wykreślenie w głowie z tytułu Mass Effect i grać w Andromedę, po patchach jest zjadliwe i takie 7=/ :yakubu:

Jak będziesz chciał Mass Effecta to możesz grę kasowac z dysku bo się zawiedziesz.

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
  • Autor

Pierwsza fifa od blisko 20 lat :obama: za niecałe 7 dyszek to można brać 

FN2Md5p.jpg

Opublikowano

2eBPbkQ.png

za taką cenę grzech nie wziąć

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

A ciul tam, też wziąłem. Śmieszne pieniądze za tak dobrą gierkę i zawsze to jakieś wsparcie twórców tego cuda. Kupiłem już na Steam, kupiłem na płycie na PS4 (już sprzedana) i teraz cyfrówka na PS4.

Wc2fvBv.png

Opublikowano

Skusiłem się na FIFA w promocji w eshop.
Myślę, że w trybie przenośnym zda egzamin [emoji4]3e944d7e1fc2d8891ef165486b6b82e4.jpg

Opublikowano

Wow, nie wiedziałem że to od 11bit... Czy tylko wydają?

Opublikowano
  W dniu 1.06.2018 o 08:34, ireniqs napisał(a):

Wow, nie wiedziałem że to od 11bit... Czy tylko wydają?

Wydają.