Opublikowano 8 maja 20186 l Gra ląduje dzisiaj we wtecznej. Zakupione bez żadnego zastanowienia, szczególnie że jest za 37.49 zł
Opublikowano 8 maja 20186 l O kureła - a trójeczka jest już w BC? Ale by pograł teraz bez tego ciągłego miętolenia płytki w napędzie jak za czasów PS2.
Opublikowano 8 maja 20186 l Trójeczka jako tytuł z pierwszego Xbox'a jest we wstecznej ale tylko dla 360tki. Może w przyszłości pojawi się we wtecznej ma X1, mam nadzieję że razem z Jet Set Radio Future.
Opublikowano 8 maja 20186 l DOSTAJESZ AWANS SK,URWYSYNU nie miałem pojęcia, że Burnoucik jest na X1, wjeżdża bez popity wraz z SSX3 (niestety przy zakupie SSX3 zapomniałem zrobić screena i zostało takie brzydactwo )
Opublikowano 11 maja 20186 l Autor sprzedałem pudło, ale zatęskniłem trochę, to wleciała cyfra jak online to IMO tylko cyfra, nigdy mi sie carta nie chciało zmieniać, żeby zagrać 1-2 meczyki.
Opublikowano 15 maja 20186 l Od dawna chciałem zagrać, ale czekałem na mobilna wersje. Czas odkurzyć vite.
Opublikowano 23 maja 20186 l Za taką cenę to można zobaczyć czy taki kasztan. Tym bardziej, że z trylogią nie miałem do czynienia i nie mam wielkich oczekiwań.
Opublikowano 23 maja 20186 l @creatinfreak widze ze masz jak ja...daj znac jak troche pograsz bo sam bym sprawdzil
Opublikowano 23 maja 20186 l Po patchach dalej jest taka kaszana? Pamiętam, że przed premierą metariały promocyjne z gry robiły mi dobrze. Ja za te 33zł zaryzykuję.
Opublikowano 23 maja 20186 l Raczej chodzi o to, że gra to orka na ugorze z nienatchnionymi lokacjami i denną fabułą, do tego jest dość długa.
Opublikowano 23 maja 20186 l Polecam wykreślenie w głowie z tytułu Mass Effect i grać w Andromedę, po patchach jest zjadliwe i takie 7=/ Jak będziesz chciał Mass Effecta to możesz grę kasowac z dysku bo się zawiedziesz. Edytowane 23 maja 20186 l przez Figuś
Opublikowano 26 maja 20186 l A ciul tam, też wziąłem. Śmieszne pieniądze za tak dobrą gierkę i zawsze to jakieś wsparcie twórców tego cuda. Kupiłem już na Steam, kupiłem na płycie na PS4 (już sprzedana) i teraz cyfrówka na PS4.
Opublikowano 26 maja 20186 l Skusiłem się na FIFA w promocji w eshop.Myślę, że w trybie przenośnym zda egzamin [emoji4]
Opublikowano 1 czerwca 20186 l W dniu 1.06.2018 o 08:34, ireniqs napisał(a): Wow, nie wiedziałem że to od 11bit... Czy tylko wydają? Wydają.